Man beroofd en een andere man beschoten na intieme ‘date’ met dame – politie Suriname

date Suriname politie

Een 30-jarige vrouw heeft haar ‘diensten’ aangeboden via social media. Ze maakte met verschillende mannen een afspraak voor een zogenaamde intieme date.

[quads id=1]

Het was uiteindelijk de bedoeling om de mannen samen met haar vriend te beroven. 1 man werd zelfs beschoten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Laat het bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen. Geef het aan ze door. Maak niet zomaar afspraakjes via social media. Niet iedereen is te vertrouwen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Sarina en Furgill aangehouden. De recherche van Regio Midden heeft op zaterdag 11 januari de 30-jarige Sarina U. en Furgill V. (28) aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan onder andere diefstal, bedreiging en poging doodslag en overtreding van de Vuurwapenwet.

[quads id=1]

Twee slachtoffers

Twee slachtoffers van respectievelijk diefstal en bedreiging deden aangifte bij de politie van de gepleegde stafbare feiten door deze twee verdachten. Volgens de benadeelde bood de vrouwelijke verdachte Sarina haar diensten aan via sociale media waarop hij gereageerd had. Na een afspraak te hebben gemaakt, zouden hij en de vrouw gaan uiteten. Bij die gelegenheid kwam de vrouw met Furgill in een auto aangereden. Tijdens de rit werd de man volgens zijn verdere verklaring gevraagd om wat bier te kopen in een winkel. Hij nam wat geld uit zijn tas, stapte uit en ging de winkel binnen. Bij die gelegenheid reden de twee weg met de tas van de man inhoudende een bedrag van USD 500.

[quads id=1]

Woordenwisseling

In het andere geval raakte een tweede slachtoffer in een woordenwisseling met Furgill die later de vriend van Sarina bleek te zijn. Daarbij schoot Furgill met een vuistvuurwapen in de richting van de man. Het slachtoffer werd gelukkig niet geraakt. Bij de aanhouding van de verdachten stuitte de politie op een gasbucks, welke in beslag is genomen. Naderhand is er een vuistvuurwapen met vier scherpe patronen achterhaald en eveneens in beslag genomen.

[quads id=1]

Illegaal wapen

Het tweetal is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Zij geven toe de strafbare feiten te hebben gepleegd, echter verklaarde Furgill in de lucht te hebben geschoten met het wapen dat hij illegaal in zijn bezit had.

[quads id=1]

3de verdachte

Tijdens het onderzoek kwam Mahinder B. in beeld als te zijn de verstrekker van het wapen. Deze verstrekker werd opgespoord en aangehouden. Na te zijn voorgeleid is hij eveneens in verzekering gesteld. De recherche onderzoekt deze zaak verder.

Bron:

https://www.politie.sr/sarina-en-furgill-aangehouden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland