40-jarige vrouw uit Paramaribo maakt een einde aan haar leven na ruzie met partner – politie Suriname

politie Paramaribo
Een 40-jarige vrouw uit Paramaribo heeft na een ruzie met haar partner zichzelf in brand gestoken. De vrouw is overleden aan haar verwondingen

Haar man raakte gewond omdat hij haar probeerde te redden. een gruwelijk bericht. Lees het officiële politie bericht om te lezen wat er is gebeurd. Wat een vreselijke manier om dood te gaan. Sterkte aan de nabestaanden.

In Paramaribo

Vrouw in Paramaribo besprenkelt zich zelf met terpentine en steekt zich zelf in brand. Een 40-jarige vrouw is op maandag 13 januari in het ziekenhuis overleden aan tweede en derde graad brand verwondingen .

Ruzie met partner

Politie Suriname schreef het volgende: De politie van het bureau Munder deed na de melding van het ongeval de plek aan. Onderzoek wees uit dat de vrouw en haar echtgenoot in de middag van zondag 12 januari een woordenwisseling kregen in relationele sfeer. De ruzie dreigde uit de hand te lopen en op een moment nam de vrouw een fles inhoudende terpentine, waarmee zij zichzelf overgoot en het vuur aanstak.

Hij raakte gewond

Toen haar echtgenoot dit zag, schoot hij haar te hulp en probeerde de vlammen met de hand te doven. De man liep brandwonden op aan zijn handen. Per ontboden ambulance werd de vrouw met tweede en derde graad verwondingen voor medische hulp afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Ze is overleden

Zij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar zij op 13 januari overleed.

Haar ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Het dossier wordt opgemaakt en verzonden naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland