Man uit Nederland liet jonge meisjes zichzelf aan te bieden op Instagram – business club

Nederland Instagram
Vreselijk om te lezen wat deze volwassen man in Nederland heeft gedaan met piepjonge meisjes. Het zou maar je dochter zijn???!!!

Hij zou meerderde meisjes, tussen 12 en 14 jaar, tot zijn ‘slaaf’ hebben gemaakt. Hij ‘verkocht’ ze aan anderen via social media en noemde zichzelf hun ‘baas’. Bekijk het bericht voor meer informatie. Dit komt vaker voor. Hoe kunnen we onze dochters beschermen tegen dit soort mannen? Veel praten en vertel ze over de gevaren van social media!! Geef dit bericht daarom door aan anderen als waarschuwing.

Boevennieuws Nederland schreef het volgende: Jarish K. buitte 12-jarige meisjes uit voor foto’s zonder kleren en gedwongen omgang met anderen.
pogingen tot zelf doding, angst en paniekaanvallen en zelfmutilatie, slechts een greep van de problemen waarmee de minderjarige meisjes kampen nadat ze via Instagram werden benaderd door de 21-jarige Jarish K. uit Zwolle. Volgens het openbaar ministerie dwong hij minstens acht meisjes tot het maken van intieme foto’s, Die verkocht hij vervolgens weer. Twee meisjes zijn ook door hem intiem misbruikt.

Volgens het openbaar ministerie is er sprake van mensenhandel. Jarish K. buitte de meisjes van tussen de twaalf en veertien jaar intiem uit. Via Instagram zocht hij contact onder de naam ‘Jay uit Zwolle’. Hij wist het vertrouwen van de meisjes te winnen en deed zich voor als een leeftijdgenoot. Tegen de meisjes vertelde hij vervolgens dat ze geld konden verdienen door intieme foto’s of filmpjes van zichzelf te sturen. Volgens Jarish K. ging alles vrijwillig. De meisjes werden nergens toe verplicht en het leek volgens hem slechts een logische stap dat wanneer je dergelijke foto’s van jezelf plaatst je ook in bent voor intieme afspraken.

Nederland Instagram

Instagram

Volgens zijn slachtoffers ging het allemaal helemaal niet zo vrijwillig. De meisjes voelden zich bedreigd en min of meer verplicht om de foto’s te sturen. Van sommige nam hij ook het Instagram-account over. Hij maakte een prijslijst waarbij vijf euro werd gevraagd voor een foto, vijftien voor een filmpje en driehonderd voor een intieme date. Daarnaast bemiddelde hij ondertussen met de mannen en inde hij het geld. De meisjes werd gezegd dat 70% voor hem zou zijn en dat ze zelf 30% zouden krijgen. Uiteindelijk zagen ze nooit iets van het geld. In totaal zou Jarish K. zo’n 3000 euro aan zijn slachtoffers hebben verdiend.

De meisjes noemde hij “zijn h**rtjes”. Hij stuurde hun berichten dat hij de baas was, hij vertelde hoe het moest en zij moesten het dan uitvoeren.