Baby in Paramaribo drinkt Gramoxone en gaat dood – politie Suriname

baby Paramaribo

Een vreselijk bericht uit Paramaribo. Lees hier het officiële bericht van de politie. Lees wat er is gebeurd en bekijk de gegevens omtrent de identiteit van de baby.

[quads id=1]

Een baby die Gramoxone drinkt? Veel mensen kunnen het niet geloven. Hoe kan zo een kleine baby een fles openmaken? Hoe kan je een fles leegdrinken? Gramoxone smaakt toch niet zoet? Hoe komt die baby eraan? Snappen jullie het? Een ongeluk zit in een klein hoekje.

[quads id=1]

Een vreselijke dood. Een baby

Politie Suriname schreef het volgende: 15 maanden oude baby omgekomen na inhoud fles te hebben ingenomen. De 15 maanden oude Mariano Amesi is op zaterdag 4 januari in het ziekenhuis overleden na een vloeistof uit een fles te hebben ingenomen. Het slachtoffertje was voor medische hulp door familieleden overgebracht naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

De politie van het bureau Munder startte ambtshalve een onderzoek, nadat de nabestaanden van het overleden kind op zaterdag 11 januari dit bureau binnen stapten. Zij deden het verzoek aan de politie om medewerking te verlenen tot het afstaan van het lijk ter begrafenis.

[quads id=1]

Een 15-jarige jongen is opgebracht voor verhoor. Hij verklaarde dat hij de fles inhoudende gramoxone op 3 januari heeft meegenomen van zijn werkplek met de bedoeling het gras op het erf te spuiten. Echter kon hij op de bewuste dag vanwege de regen niet spuiten en vergat hij de fles met het verdelgingsmiddel op het erf te Paramaribo. De volgende dag raapte Mariano deze fles op met als gevolg dat hij de inhoud heeft ingenomen.

[quads id=1]

Het lijk van de jongen is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het dossier in deze zaak is opgemaakt en verstuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

Bron:

https://www.politie.sr/15-maanden-oude-baby-omgekomen-na-inhoud-fles-te-hebben-ingenomen/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland