Rust zacht mama Joyce Bouva. De moeder van parlementariër Melvin Bouva uit Paramaribo is overleden.

Bouva overleden Paramaribo
Een lieve zorgzame en  sociaal bewogen mama is overleden. Mevrouw Joyce Bouva is er niet meer. Zij is de moeder van de Surinaamse parlementariër Melvin Bouva uit Paramaribo.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws condoleren, Melvin, zijn gezin en alle andere nabestaanden met dit verlies. Bekijk het bericht voor meer informatie en lees wat hij zelf over zijn mama schrijft op social media. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn moeder

Joyce Bouva

Is er niet meer

Het volgende schreef Melvin Bouva op zijn Facebook pagina:

Het is volbracht… Onze hele lieve, zorgzame, goede humeurige, eigenwijze maar vooral sociaal bewogen moeder, oma en tante Joyce is gaan rusten. A very special woman of God… May Your Soul Rest in Peace mamma. GRANTANGI fu alla sani ! Wi Lobi yu fu Tego.. ❤️❤️❤️

Bouva overleden Paramaribo

Helpen jullie ons mee met de condoleances? Die kun je plaatsen onder dit bericht of op onze Facebookpagina.

Bouva overleden Paramaribo

Meer informatie volgt nog

[quads id=1]

Foto;s en informatie binnengekomen via Facebook.
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland