Onze lieve 59-jarige Cicilia Clydesdale uit Paramaribo is plotseling overleden

overleden Paramaribo
Plotseling is zij van ons heengegaan

De kinderen van wijlen Louise Panka maken hierbij het droevige nieuws bekend dat hun lieve nicht Cicilia Clydesdale plotseling is overleden. Ze is 59 jaar geworden en was werkzaam bij Huize Ashiana te Paramaribo.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de overige gedeelde foto’s. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen vrienden, collega’s, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

De Heer is mijn licht en mijn heil. Voor wie zou zij vrezen?

Met grote droefheid maken wij het plotselinge overlijden bekend van onze nicht en tante

Cicilia Mathilda Clydesdale

Ze bereikte de leeftijd van 59 jaar en was werkzaam te Huize Asihiana in Paramaribo

De Singi neti zal plaatsvinden op: vrijdag 17 januari 2020, van 20.00u tot 00.00u aan de Leo – Eliazerstraat # 47 flora B.

Wij zullen onze Cies op zaterdag 18 januari 2020 ten ruste leggen op de R.K begraafplaats aan de schietbaanweg te Paramaribo.

U wordt in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen van 15.00u tot 16.00u te Aula stg. R.k begraafplaats

De uitvaart dienst vangt aan om 16.00u. te R.K begraafplaats. Na de uitvaart dienst bent u nog in gelegenheid gesteld om afscheid te nemen.

Om 17.00u zullen wij onze moeder ten ruste leggen te Stg. R.K begraafplaats aan de schietbaanweg te Paramaribo.

Namens de kinderen en kleinkinderen van wijlen Louise Panka.

Rust in vrede lieve Cies

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland