Nikkie Tutorials – Wereldberoemde YouTuber uit Nederland komt uit de kast (video)

Nikkie Nederland

Nikkie Tutorials heeft vandaag in haar nieuwste YouTube-video bekendgemaakt dat ze transgender is. De wereldberoemde vlogster, die in 2008 begon met het delen van make-up tutorials, heeft het jaren verborgen gehouden maar vond het nu tijd om open kaart te spelen met de buitenwereld.

[quads id=1]

De Stentor schreefhet volgende: Nikkie Tutorials onthult: Ik ben transgender. Nikkie Tutorials heeft vandaag in haar nieuwste YouTube-video bekendgemaakt dat ze transgender is. De wereldberoemde vlogster, die in 2008 begon met het delen van make-up tutorials, heeft het jaren verborgen gehouden maar vond het nu tijd om open kaart te spelen met de buitenwereld.

[quads id=1]

De blondine begint haar video met het verhaal dat ze een hekel heeft aan labels. Ze stelt nooit het goede moment te hebben gevonden om te onthullen dat ze transgender is, maar voelde zich nu vrij genoeg om het met iedereen te delen. ,,Ik wil iets vertellen over wat mij mezelf maakt. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Toen ik jonger was, was ik geboren in het verkeerde lichaam. Wat betekent dat ik transgender ben”, onthult Nikkie vervolgens.

[quads id=1]

Nikkie vertelt dat ze zich al op jonge leeftijd een meisje voelde. ,,Ik snapte niet waarom ik kort haar had en waarom ik lange broeken moest dragen. Waarom kon ik geen jurkjes aan?”, schetst ze haar gevoelens van toen. ,,Ik speelde met barbiepoppen, ik gebruikte nagellak en speelde met extensions. Alles aan mij was een meisje.”

[quads id=1]

De vlogster onthult verder dat haar moeder altijd al het gevoel had dat er iets met Nikkie was. ‘Ze wist onmiddellijk dat ik óf gay zou zijn of dat het anders in elkaar zat. En het bleek anders in elkaar te zitten”, aldus Nikkie, die haar tranen nauwelijks kan bedwingen en met een brok in haar keel vertelt hoe haar moeder alles voor haar is.

De YouTube-sensatie hoopt met haar coming out haar kijkers te inspireren om zich niet langer tegen te laten houden als hen iets op het hart ligt.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron:

https://www.destentor.nl/show/nikkie-tutorials-onthult-ik-ben-transgender~ae89c1b0/

Geschreven door Maxime Segers
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland