Mijn man heeft al ons geld uitgegeven aan tjieng meids tijdens zijn ‘bouw’ vakantie in Paramaribo – anoniem Nederland

Voorbeeldfoto van sugarmummylove
Je ogen gaan knipperen als je het verhaal van Moniek leest. Het komt vaker voor dat mannen hun vrouw belazeren. Maar Hank heeft Moniek op heel hoog niveau belazerd.

Het is niet een man die ze net heeft ontmoet, maar ze leeft al jaren samen met een oplichter. Je zou bijna denken dat hij ervoor heeft gestudeerd. Lees waar Moniek achter is gekomen tijdens de vakantie van Hank in Paramaribo. Al haar toekomstdromen zijn kapot gemaakt. En ze heeft nu helemaal niets meer. Maar ze is niet klaar met hem. Lees haar verhaal. Kun je geloven dat dit soort mannen echt bestaan?

Verhuizen naar Paramaribo

[quads id=1]

Lees ook: Ik heb mijn man betrapt in een motjo club in Paramaribo – anoniem Suriname

Hallo FamilieNieuws. Ik kan niet stoppen met huilen. Ik had een droom. Om samen met mijn man over 3 jaar te verhuizen naar Paramaribo. Ik werk hier in Nederland kei en kei hard. Mijn man, nee, we zijn niet getrouwd. Hank is mijn vriend. Hij krijgt een uitkering hier in Nederland. Niet een bijstandsuitkering. Een uitkering omdat hij ziek is geworden op het werk en nu niet volledig kan werken. Hij kan met behoud van zijn uitkering straks in Suriname gaan wonen en ik ga daar werken. We hebben een dochter van 17 dus als zij 19 jaar is dan gaan we weg.

Bijklussen

Hij klust een beetje bij en ik klus ook bij in de zaak van mijn broer en al dat geld leggen we aan de kant omdat we aan het bouwen zijn in Paramaribo.

De broer van mijn man Hank ik aannemer in Suriname. En hij regelt alles. Alle financiën en al het werk. Hank gaat regelmatig heen en weer. Ik kan niet makkelijk weg want ik werk en ik kan voorlopig toch niets daar doen dus ik spaar mijn geld om te bouwen. Is zonde om het allemaal uit te geven aan ticket.

Foto’s

[quads id=1]

Ik had altijd goed contact met die broer in Paramaribo. Dat erf heb ik dankzij hem kunnen kopen. In het begin mailde/smste ik vaak met hem, gewoon om direct antwoord en foto’s te krijgen. Ik kreeg de laatste jaren nooit meer iets. Maar echt, ik zeg het jullie. Ik had volle vertrouwen in Hank. Mijn hele hebben en houwen heb ik aan hem gegeven. Nu pas denk ik. Oh waktie. Het was jaren geleden al duidelijk.

Hank woont ook bij mij en verhuurt zijn eigen huis. Al dat geld sparen we om te kunnen emigreren. In december is hij weer naar Suriname vertrokken. Voor een bouw vakantie. Zoals al die andere keren.

Duur ticket

In feite vond ik niet dat hij die periode hoefde te gaan. Maar hij wilde perse de feestmaand daar zijn. We hadden daar al een beetje woorden over voor zijn vertrek. En ik wilde eigenlijk ook wel weer een keertje naar Suriname. Hij zei me om juni te gaan want dan is het huis misschien wel af. Hij was bezig met een verrassing.

[quads id=1]

Ik was meteen blij en trots. Zien jullie hoeveel vertrouwen ik in die man had? Als ik mensen vertel wat hij me heeft aangedaan, verklaart iedereen me voor gek. Dat ik het nooit heb gemerkt. Ik was gewoon blind. Zo geef ik hem elke drie maanden weer een paar duizend euro om bij te zetten. Je weet toch zodat alles snel klaar is. Ik deed niets voor mezelf. Gewoon om het huis snel af te bouwen.

Lekker op vakantie

Lees ook: Zou jij een man nog terugnemen als hij dit met je had gedaan? – Anoniem Paramaribo

We hoeven niet meteen te verhuizen maar ik zou juni toch graag in mijn eigen huis willen zitten als ik op vakantie ben. Ik heb niet veel mensen in Suriname. Niemand die ik echt mijn zaken kan toevertrouwen dus ik was lang blij met die broer van Hank. Hij is een bekende aannemer. Heeft velen huizen gebouwd voor mensen. Ik maakte me echt nooit nooit druk.

[quads id=1]

Dus ja december komt Hank moest nomo nomo naar Suriname. Ik steun hem in alles want ook hij werkt hard. Hij is geen luie man die stil zit. Naast zijn uitkering klust hij ook bij. Hij regelt zijn eigen zaken. Ik hoef nooit iets voor hem te doen. Alleen dat huis bouwen we wel samen. Is wel mijn perceel. Ik dacht dat tenminste. Dus ook zijn geld stopte hij in mijn perceel.

Ik ben zo dom

Hoe meer ik jullie schrijf hoe meer ik me schaam. Mie dong no ki. Echt waar.

Al die tijd dacht ik dat ik perceel had in Suriname. Centrum Paramaribo Noord. Nieuw project. Ik ben zelf daar geweest om het te zien. Ik had foto’s gezien. Later steeds minder. Hank zei me, is een verrassing. Moniek, doe niet zo nieuwsgierig. Ik vertrouwde hem tot op het bot.

Een neefje van me

Dus december is mijn vriendin gegaan. Nee, eerst ging een neefje van me. Hij zei me van. Moen, je hebt toch een perceel daar en je bent aan het bouwen? Hij wilde ook bouwen dus hij wil even bij mij kijken. Ik verzekerde hem van ja, hij kan bij mijn zwager gaan. Dus ik gaf hem zijn gegevens.

[quads id=1]

Mijn zwager had hem ontvangen. Nog niet wetende dat het mijn neef was enz. Ze hebben veel besproken en afspraken gemaakt. En toen mijn neefje hem vroeg om te kijken naar het huis van mij dat bijna af is. Ging ineens die hele deal niet door.

Iets klopte niet

Mijn neefje belde me dat iets niet klopte. Hij probeerde mijn man te bereiken die ook daar was. Hank zei mij toen dat hij zelf contact zou maken met mijn neef. Het leken wel allemaal smoesjes. Toen pas begon ik bang te worden. Niet om het huis. Ik dacht echt dat het al bijna af was en dat Hank daar sliep in een kamer om het af te bouwen. Dat had hij me gezegd. Dus ik dacht niet eens, er is iets met dat huis. Ik dacht gewoon Hank belazerd me met een dame. Ik dacht hij is met een andere dame in dat huis, daarom kan hij mijn neefje niet ontvangen. En die broer wist het zeker, daarom deden ze zo bruja

Ik bemoei niet

Lees ook: Anoniem – Mijn man gaat wekelijks met andere dames naar een hotel of pension ~ Paramaribo

Dus ik appte die broer en zei hem dat hij geen vrouwen voor zijn broer hoeft te houden en dat ik op de hoogte was van alles. Het enige dat die broer me steeds appte was: Ik nemoei niet in jullie privé. Ik werd alleen maar bozer.

Hank was boos op mij en belde me niet en reageerde niet op mijn berichten. boi. Ik werd gek. Kun je je voorstellen. Je bent hier in Nederland en je man is daar met een dame ( wat ik dacht) in Paramaribo. In je nieuwe huis.

Een vriendin

[quads id=1]

Een vriendin van me was ook in Suriname dat wist ik. Ik ken der niet zo goed, maar ik vroeg haar om zogenaamd voor me langs te gaan naar dat huis en foto’s voor me te maken. Ik heb der niet gezegd dat Hank daar was. Ik zei der wel dat ze kon aanbellen om op het erf te gaan want iemand past op het huis. Ze zou toevallig een paar dagen later in de buurt gaan. Ze kende die buurt goed. Ze was zo blij voor me dat ik daar had gebouwd.

Toen appte ze me om het juiste nummer door te geven want er was helemaal geen huis daar op dat stuk. Ik moest al die papieren zoeken, Maar appte haar later dat het wel dat perceel nummer was. Ik kreeg toen een video van haar van die hele straat. Er stonden 8 huizen en geen van ze was van mij. Mijn perceelnummer was leeg en die mensen naast het perceel zeiden dat ze die mensen van het perceel wel kenden en dat waren hele andere mensen. Niet Hank en ik.

Die video die ze me toen stuurde herkende ik wel. Was precies die straat die ik ook had gezien. 4 jaar geleden waren we samen in Suriname. Eh wacht even sorry, mijn verhaal gaat te lang worden. Ik ben nog steeds boos vandaar.

Geen huis

[quads id=1]

Het komt er dus op neer dat er helemaal geen huis is gebouwd daar op die plek. Ik hoopte nog dat het ergens anders was. Maar 3 dagen geleden heeft Hank me gebeld. Hij heeft gesproken en gesproken. En ik heb bijna alleen maar geluisterd. Ik leek wel onder narcose. Ik kon niets meer zeggen of reageren. Hij is nog steeds in Suriname. En voorlopig komt hij niet terug.

Er is geen huis, hij is verliefd op een dame (dus toch wel) en er is geen geld meer. Die dame is 28 jaar. Ik ben gek geworden. Ik heb twee dagen niet kunnen denken. Ik wil een ticket boeken naar Suriname. Mijn neef is nog daar.

Dus nu ga ik informatie halen en ik ga het bedrijf van zijn broer aanklagen. Er is gelogen. Waarom het bedrijf van zijn broer? Alle informatie die ik in het begin heb gekregen over het perceel komt van hem. Al die papieren komen van hem. We hebben geld overgemaakt naar hem om het perceel te kopen, al heel wat jaar geleden hoor. Het perceel staat helemaal niet op mijn naam. Is vreselijk wat ik jullie nu vertel.

Hij is nog op vakantie in Paramaribo

Lees ook: Anoniem – Ik betaal boodschappen voor die vriendinnen van mijn man

Hank is in Suriname. Ik zit hier met zijn dochter. Ik schaam me om zoiets aan mensen te vertellen. Ik ben al 23 jaar met deze man. Ik kan niet geloven dat hij me zo heeft belazerd. Die broer zou nog kunnen, maar mijn eigen man. Wie gaat geloven dat dit soort mannen echt bestaan?

[quads id=1]

Al die jaren ging hij naar die dame. Hij kent der al 5 jaar. Al 5 jaar. Dus ook toen ik een keertje samen met hem in Suriname was. Ik ben aan het denken en het denken. Ik wil hem kapotmaken. Maar aan de ander kant wil ik helemaal niet meer gaan naar Suriname. En alles laten en zijn spullen verbranden.

Ik heb familienieuws gevraagd om mijn verhaal even niet te publiceren. Pas als ik al in Suriname ben. Ik ga jullie op de hoogte houden.

Update

Update: Hallo iedereen, Moniek hier weer. Er is een rekening hier in Nederland van ons samen. Er zaten een paar duizend op. Ik heb het direct opgenomen. Ik heb veel hulp gehad van deskundigen en advies. Ik heb inmiddels aangifte gedaan in Suriname tegen die broer en hier in Nederland tegen mijn partner van 23 jaar. De vader van mijn dochter. Ik vind het heel erg. Maar dit is wat mensen mij hier hebben geadviseerd. Ik ga niet meer naar Suriname. Ik heb daar niets. Ik ben heel erg depressief om dit alles. Maar ben wel vastbesloten om hem kapot te maken. Ik heb de verschrikkelijkste december in mijn leven meegemaakt. Maar mijn ogen zijn wel geopend.

40.000 euro

[quads id=1]

Voorbeeldfoto van sugarmummylove

Hank hoef ik nooit meer te zien. Het bedrag dat ik hem heb gegeven is iets meer dan 40.000 euro. Het perceel was ongeveer 12 jaar geleden iets van 12.000. Dat betaalde we elke maand (zogenaamd) af. Ik wil elke cent terug hebben. Ik weet niet of het mij gaat lukken. Maar ik laat het hier niet bij zitten.

Ik ga hem kapotmaken. Ik ben ook dom geweest. Ik weet het, maar toch. Ik ga hem kapotmaken. Mijn relatie met mijn dochter is gelukkig goed. Ze wil voorlopig ook niets van hem en de familie weten. Ik probeer haar hierbuiten te laten. Maar hij heeft haar ook zoveel beloofd. Het huis zou zogenaamd voor haar zijn enz.

Een oplichter

[quads id=1]

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik zoveel jaren met een leugenaar heb geleefd. Hij heeft mij kaalgeplukt. Maar dit huis waar ik woon, al is het een huurhuis, is van mij. Al heb ik verder helemaal niets meer. Dat is van mij!

Ik heb hem aangegeven

Sorry voor mijn lange verhaal. Oja, ik heb zijn naam ook geklikt bij de instanties. Ik weet niet of het iets uitmaakt. Ik hoop dat ze zijn uitkering stopzetten en zijn huis afpakken. Ik heb helemaal niets met hem te maken. Meer. Als hij boos is. Laat hij me komen ontmoeten. Wat gaat hij me nog doen? me afmaken? Ik ben altijd goed voor hem geweest. hij weet dat ook.

Maar nu niet meer. Ik ben lang niet klaar met hem. En als ik nog meer kwaad wil dan vertel ik zijn naam aan iedereen. En die van zijn broer. Hun namen staan wel in de Surinaamse krant. Als het goed is zijn ze opgeroepen. Maar de enige reden waarom ik hun naam niet prijsgeef is om mijn dochter. Ze draagt zijn naam ook. Ik praat veel met haar. Ik probeer het minder erg te laten lijken. Anders voelt ze zich zo slecht. Maar echt haar vader is de grootste oplichter die ik ken. Het lijkt alsof hij hiervoor heeft gestudeerd aan de universiteit. En ik ben echt de domste vrouw ter wereld. Ik heb nooit iets gemerkt.

Karma

[quads id=1]

Zo nu weten jullie in wat voor ellende ik zit op dit moment. Maar het is maar geld, ik neem het toch niet mee als ik doodga. En voor Hank laat ik karma haar werk doen. Die dame met wie hij is, ze weet niet dat het mijn geld was waarvan ze aan het genieten was. Dus dat heeft hij gewoon gedaan. Al die jaren. Al het geld uitgegeven aan tjieng meids en vrouwen. Misschien had hij zoveel vrouwen. Maar die kraan is dichtgedraaid. Echt wel. God heeft me de ogen geopend. Jammer dat het zoveel jaar moest duren. Maar ik ben er nog! Wat zeggen ze: Oema no abi fadong. Maar ik maak hem wel kapot. Dat moet ik gewoon doen. Sorry.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn vriend is aan het bouwen met mijn geld. Niets is van mij ~ Paramaribo

Man die vrouw oplichtte in Pension te Paramaribo heeft meerdere vrouwen belazerd

Anoniem – Mijn vriend heeft HIV meegenomen na zijn vakantie in Paramaribo

Wie moet ik geloven? Mijn man of mijn vriendin? Anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig