Vrouw bevallen van baby van 6 kilo! Zonder keizersnede – buitenland video’s

baby IJsland

Een baby van 6 kilo is meestal al rond de drie maanden oud. Een behoorlijke baby dus! Meestal worden grote baby’s met een keizersnede gehaald

[quads id=1]

Maar dit grote, kleine wonder niet. Zijn moeder perste hem op de natuurlijke manier naar buiten. Meer informatie in het bericht en kijk ook naar de video’s erover. Er worden vaker grote baby’s geboren. Hoe zwaar was jouw baby bij de geboorte? Let us know.

[quads id=1]

Grote baby

Er is een baby van zes kilo geboren in IJsland, een van de zwaarste IJslandse baby’s ooit. De moeder beviel via de natuurlijke weg.

Libelle Nederland schreef het volgende: Vrouw uit IJsland bevalt (op natuurlijke manier) van wonderbaby van maar liefst 6 kilo

6 kilo

Hij was de allereerste baby die in 2020 in IJsland ter wereld kwam: Emil Rafn Stefansson. Met zijn 6 kilo en 59 centimeter is hij behoorlijk flink van stuk en zelfs 1 van de zwaarste baby’s ooit in het land geboren.

[quads id=1]

“Het is een wonder dat mijn vrouw van hem wist te bevallen. Trotser kan ik niet zijn”, aldus de vader van de baby.

Nooit zoiets gezien

baby IJsland

De grote kleine wonderbaby Emil kwam via de natuurlijke weg op de wereld. En daar keek zelfs de verloskundige in het ziekenhuis van op. “Ze was meteen naar haar collega gegaan. Ze konden zich allemaal niet herinneren dat ze ooit zo’n grote baby hadden gezien.”

[quads id=1]

Geen vierde

Of het gezin een 4de kindje overweegt? Ze denken van niet. “Onze oudste was 5 kilo, de middelste woog 5,5 kilo en deze weet alles te overtreffen. Aangezien onze baby’s steeds groter worden, denk ik wel dat dit het is”, vertelt de moeder van het gezin.

Bekijk hier de video:

Er zijn vaker zulke grote baby’s geboren:

[quads id=1]


Bron:

https://www.libelle.nl/mensen/ijsland-wonderbaby-6-kilo/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland