Sesamstraat’s Aart Staartjes in Nederland overleden na een ongeluk (video)

staartjes overleden Nederland

Velen in Nederland kennen hem van de televisie. Hij was te zien in Sesamstraat en speelde jaren samen met Gerda Havertong en hij was de bedenker van het kinderprogramma klokhuis. Aart Staartjes. Hij is er niet meer

[quads id=1]

Hij overleed na een verkeersongeval. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een video van hem. Sterkte.

RTL Nieuws schreef het volgende: Aart Staartjes overleden op 81-jarige leeftijd. Aart Staartjes is zondag op 81-jarige leeftijd overleden aan zijn verwondingen. De Sesamstraat-acteur was afgelopen vrijdag betrokken bij een ongeluk met zijn brommobiel.

[quads id=1]

Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag in de Harlingerstraat in Leeuwarden. Een auto en de brommobiel botsten tegen elkaar. Meerdere hulpdiensten arriveerden om hulp te bieden, ook de traumahelikopter werd ingeschakeld.

staartjes overleden Nederland
Foto van het geheugen
https://geheugen.delpher.nl/nl/geheugen/view/minimap/minimap?coll=ngvn&identifier=NIBG01%3AFOTO_91423-kb4-3

[quads id=1]

Sesamstraats ‘Meneer’ Aart Staartjes in ziekenhuis na aanrijding
De acteur werd bij de botsing uit zijn brommobiel geslingerd, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Aart werd overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen, waar hij vanmiddag overleed.

Bekijk hier een video:

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/4983236/aart-staartjes-overleden-op-81-jarige-leeftijd