Onze lieve 36-jarige Kenneth Cairo is tragisch overleden in Paramaribo (video)

overleden Paramaribo
Plotseling…op tragische wijze uit het leven gerukt van zijn geliefden. Omgekomen na een vreselijk verkeersongeval in Paramaribo

De families Derby, Cairo, Gemerts en Roosenhoff maken hierbij bekend dat de liefdevolle Kenneth Cairo is overleden. Hij is 36 jaar geworden. Hij was ook bekend als Jack, Kebe en Potjie

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden
Onze zoon, broer, oom en neefje

Kenneth Cairo

In de leeftijd van 36 jaar

Bekijk hieronder de gedeelde video:

[quads id=1]

Gerelateerde verhalen:

Kenneth Cairo dodelijk aangereden door vrouw te Paramaribo – politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland