Man aangevallen door bijen in Suriname (video)

bijen Suriname
Altijd even oppassen hoor in Suriname. Een leeg perceel, een verlaten schuur of een holle boom. Er kunnen namelijk bijen in zitten.

[quads id=1]

Er is weer een man aangevallen door bijen hij moest met spoed naar het ziekenhuis. Bekijk het bericht voor meer informatie. Een jaar terug werd een hengelend echtpaar aangevallen. Bekijk een video daarvan. Daarin ook een waarschuwing van de politie. Geef het daarom door aan een ieder!

[quads id=1]

Bijen in Suriname

Times Suriname schreef et volgende: Bijen hebben een man gisteren aangevallen op een perceel te Bungalow park in het district Wanica. Brandweervoorlichter Harvey Laing zegt aan de krant dat het slachtoffer met een minigraafmachine een perceel schoonmaakte.

Leegstaand pand

Naast het perceel staat een leegstaand pand waar een bijennest in zit. De bijen hebben waarschijnlijk vanwege het geluid van de graafmachine de man aangevallen. Bij de brandweer werd melding gemaakt van de bijenaanval.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Zij ging om 11.45 uur ter plaatse en voerde het slachtoffer om 11.55 af naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo in Suriname. De bijen in het huis zijn niet bestreden omdat het een verlaten pand van hout betreft met instortingsgevaar. Eerder was er ook melding van bijen op dezelfde locatie.

Een jaar geleden werd een echtpaar aangevallen door bijen. Bekijk hier een video ervan een tevens een waarschuwing van de politie:

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

Video – Familie van overleden man waarschuwt Suriname voor Braziliaanse bijen

Vrouw met ‘ontstoken oog’ blijkt levende bijen in haar oog te hebben (buitenland video)

Bijen vallen man aan

geschreven door TATJANA MUSKIET