De heer Gangapersad Goeptar is overleden in Nederland

overleden Nederland
Als iets liefs ons verlaat, blijft de liefde

Hierbij wordt door Mila Goeptar bekend gemaakt dat de heer Gangapersad Goeptar is overleden in Nederland. Hij was ook bekend als zanger Siew S. Ram. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een video van hem. De crematie zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

overleden Nederland

Vertrouw je maar toe
aan Mijn sterke beschermende hand,
Mijn verlossende hand,
Mijn gevende hand,
Mijn helende hand die rust op jouw leven.

Met diep leedwezen maakt de familie Goeptar bekend dat van ons in Nederland heen is gegaan onze geliefde broer, zwager, oom en opa de heer

Gangapersad Goeptar

In het leeftijd van 78 jaar

Hij was meer bekend als zanger Siew S. Ram in Nederland.

De crematie vindt plaats op zondag 12 januari 2020 om 11 uur bij Zuylen Uitvaartverzorging. Adres: Tuinzigtlaan 11, 4813 XH in Breda

Geeft u het door aan belanghebbenden

Afzender
Mila Goeptar

[quads id=1]

Bekijk hier een video van hem

[quads id=1]

overleden Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland