44-jarige Giesla Karansingh uit Suriname is overleden op Aruba (foto’s)

overleden Suriname
Erg droevig dit: Giesla Karansingh is er niet meer. Veel te vroeg. Veel te jong

De ex-kinderen van kinderhuis Ramoth uit Paramaribo maken hierbij het droevige bericht bekend dat 44-jarige Giesla Karansingh uit Suriname is overleden op Aruba. Zij laat 2 kinderen achter.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen al haar vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Jezus zei: Ik ben de weg de waarheid en het leven niemand kan bij de vader komen dan door Mij
Johannes 14: 6.

De op 30-12 -1975 geboren Giesla Karansingh is tot Heerlijkheid bevorderd op 7- 1 -2020. zij bereikte de leeftijd van 44 jaar.

Giesla Karansingh is terug naar huis geroepen door haar hemelse vader, zij laat 2 kinderen achter. Giesla heeft in haar jongere jaren in het kinderhuis Ramoth van het Leger des Heils gewoond.

Namens alle Ex Ramoth kinderen en de App Groep leden wensen wij de familie heel veel sterkte toe en wensen haar kinderen heel veel kracht toe tijdens deze droevige dagen.

Giesla, jou plotselinge heengaan willen wij nog steeds niet geloven. Je was afgelopen december nog een week in Suriname.

Waka boeng sisa.
Wat God doet dat is welgedaan gedaan, Zijn wil is wijs en heilig.

[quads id=1]

~~~~~~~~~~

Veel te vroeg..
Veel te jong..

Met groot verdriet in ons hart, en in dankbare herinnering, geven wij kennis van het plotselinge overlijden van onze moeder, zus, nicht, vriendin en collega:

Giesla Karansingh

*30-12-1975 – †07-01-2020

Ouders:

†Oedaipercas Karansingh en †Pedhm Perbhawatie

†Rudia Shair-Ali

Kinderen:

Christina de Freijtas

Christofer de Freijtas

Ex echtgenoot: Egbert “Sky” de Freijtas

Broers en Zusters:

Geeta Karansingh

Vikaash karansingh

Avinash Karansingh

Nasier “Hoesein” Djorai

Mina Gurdayal

Ooms en Tantes:

Perkas, Ashok, Shaam, Anand, Aditya, Sironie, Wiemla en Sawitrie Karansingh

Jasodra, Krienawathi, Radjinderpersad, Anoepkumar, Winotkumar, Satjawatie, Anandkoemar, Sanodevi en Premperkash Doerga.

Overige familie, buren, vrienden en kennissen in Suriname, Aruba, Curaçao en Nederland: Karansigh, Doerga, de Freijtas, van Eer, Jacobs, Halley, Marin, Scholten, Duyvensteijn, Darymple, van Putten, Roelofs, Maduro, Trimon, Heinze, Pengel, Hoelas en Mobach.

Kindertehuis Ramoth van het Leger des Heils in Paramaribo Suriname.

Collega’s van Fantastic Gardens Aruba.

De uitvaart

Gelegenheid om afscheid te nemen is op maandag 13 januari 2020 van 7:00-9:00 pm bij Aurora Funeral Home in Aruba, daarna vindt de crematie plaats in een besloten familie kring.

Onze verontschuldigingen als we familie of vrienden zijn vergeten door ons verdriet.

Na de crematie gelieve geen rouwbeklag aan huis.

Bekijk de volgende gedeelde foto’s van haar:

[quads id=1]

Meer informatie:

Giesla Karansingh


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland