2 mannen in Paramaribo per ongeluk neergeschoten door Donovan – politie Suriname

Paramaribo schietpartij
Brain B. en Jurgen zijn neergeschoten door de 24-jarige Donovan in Paramaribo. De schutter heeft zichzelf gemeld bij de politie

[quads id=1]

Hij heeft gezegd dat het niet de bedoeling was om deze twee mannen neer te schieten. Hij wilde iemand anders raken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Zie je waar een vechtpartij toe kan leiden?

schietpartij Paramaribo

Twee mannen neergeschoten; schutter meldt zich aan bij de politie. Op donderdagmiddag 9 januari zijn de 29-jarige Jurgen S. en de 18- jarige Brain B. neer geschoten door een man die voorbij reed in een personenauto.

[quads id=1]

Dit schiet incident vond plaats op de hoek van de Herman Steinberg- en de Bolletriestraat te Paramaribo. Jurgen en Brain werden respectievelijk geraakt in hun rug en in hun halsstreek. Zij werden per ontboden ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar zij medische hulp kregen.

Voertuig in beslag genomen

Dezelfde dag achterhaalde de politie de auto waaruit geschoten was. Het voertuig werd aangetroffen en in beslag genomen op een woonadres in de Jow Jjowstraat. Ook de vermoedelijke schutter werd zichtbaar gemaakt.

[quads id=1]

Nieuwe haven Paramaribo

Op vrijdag 10 januari meldde de schutter zich aan op het politie bureau Nieuwe Haven Paramaribo. Het is de 24-jarige Donovan M. alias Petja. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld door de politie te Paramaribo. Het wapen is vooralsnog niet terecht. Donovan beweert dat hij het vuurwapen kwijt geraakt heeft. Het gaat om een illegaal vuurwapen.

Een andere man

Uit het politie onderzoek is tot nu toe naar voren gekomen, dat de twee slachtoffers vermoedelijk niet het doelwit waren van Donovan maar een man bekend als Koba.

[quads id=1]

Hij is ondergedoken

Daags te voren hadden Donovan en Koba gevochten op de eerder genoemde hoek. De volgende dag, donderdag 9 januari, zaten Jurgen en Brain in gezelschap van Koba op de eerder vermelde straathoek toen Donovan in een auto voorbij reed en het vuur opende. Koba wist zichzelf in veiligheid te brengen en is ondergedoken.

Bron:

https://www.politie.sr/twee-mannen-neergeschoten-schutter-meldt-zich-aan-bij-de-politie/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland