Vermiste Raisa uit Rotterdam overleden – Politie Nederland onderzoekt de zaak (video’s en foto’s)

raisa Rotterdam overleden 12456
De jonge vrouw die eerder deze week in Nederland als vermist werd opgegeven is in het water van Rotterdam gevonden. Ze heeft gevochten voor haar leven maar is vannacht toch overleden.

[quads id=1]

De politie in Nederland onderzoekt haar vermissing en haar dood. Een klap voor haar familie. Ook voor een broer van het meisje werd het allemaal teveel, hij is nu ook vermist. Helpen jullie aub mee zoeken naar hem. Info in het bericht en deel het met een ieder in de buurt. Kijk naar de gedeelde foto’s en video’s van haar.

[quads id=1]

Overleden in Rotterdam

Algemeen Dagblad Nederland schreef het volgende: Onderzoek naar dood van Rotterdamse Raisa (28). De politie doet onderzoek naar de dood van de 28-jarige Raisa Fairbairn uit Rotterdam, die afgelopen dinsdagochtend rond vier uur op de Kop van Zuid door hulpdiensten uit het water werd gered. De vrouw werd gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze afgelopen nacht overleden.

[quads id=1]

Vermist opgegeven

Vrienden van Raisa maakten enkele dagen geleden op social media bekend dat ze werd vermist. Nu roepen ze getuigen op zich bij de politie te melden als ze haar in de nacht van 6 op 7 januari op of in de nabijheid van het Landverhuizersplein hebben gezien. Ze zeggen zich niet voor te kunnen stellen dat Raisa daar in het water is gesprongen.

We willen weten hoe de vrouw daar is gekomen en wat ze daar deed

Woordvoerder politie

De politie benadrukt niet uit te gaan van een misdrijf. Wel worden camerabeelden uitgekeken. ,,We willen weten hoe de vrouw daar is gekomen en wat ze daar deed’’, reageert een woordvoerder. ,,We hebben nog geen compleet plaatje van dit trieste verhaal en zijn nog bezig met onderzoek.’’

[quads id=1]

Begraven in Curaçao

Het stoffelijk overschot van de vrouw is overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen. De ouders van Raisa zijn vanuit Curaçao overgekomen naar Nederland. Inmiddels is een inzamelingsactie gestart om Raisa over te kunnen brengen naar Curaçao en haar daar te begraven.

Eigen bedrijf

Raisa runde in Rotterdam een dansschool en was werkzaam in het sport- en recreatieonderwijs.

Ze was danseres. Bekijk hier wat video’s van haar:

[quads id=1]

Broer vermist.

Helaas zit de familie door dit alles in een nieuw drama:
Our big brother Rebert has the biggest heart and seeing his sister Raisa Fairbairn fighting for her life became too much. Please help us locate him! Call 09008844/5 #Rotterdam #Hoogvliet #vermist. Bekijk onderstaande foto en geef dit bericht door aan anderen zodat ze mee kunnen zoeken:

[quads id=1]

raisa Rotterdam overleden 12456

[quads id=1]

Meer info omtrent de inzamelingsactie:

https://www.gofundme.com/f/her-dream-was-to-be-back-in-curacao

Bron:

https://www.ad.nl/rotterdam/onderzoek-naar-dood-van-rotterdamse-raisa-28~a505ebbc/

Geschreven door Sander Sonnemans
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland