Mijn 44-jarige broer Siegfried Beeldsnijder uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

overleden Paramaribo
Sieki, Priet, Siegfried, oom Friek Friek, heb je ons echt verlaten?

Zusje Cheryl Beeldsnijder maakt mede namens de overige broers en zus het overlijden bekend van haar broer Siegfried Beeldsnijder. Hij was werkzaam in het Diakonessenhuis te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de overige foto’s te bekijken. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Mijn broer is er niet meer

Sieki, priet, siegfried, oom friek friek, heb je ons echt verlaten? Ik geloof het nog steeds niet. Het is echt zwaar broer maar met de kracht van de Heer zullen we sterk zijn om je naar je laatste rust plaats te brengen.
RIP
My brother

Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van Uw geboden afdwalen
Psalm 119- 10

Mijn broer

Siegfried Delano Beeldsnijder

Is er niet meer.
Hij bereikte de leeftijd van 44 jaar en hij was werkzaam bij het Diakonessen ziekenhuis te Paramaribo. Hij was zoon van wijlen Franklin Beeldsnijder en wijlen Jeanette Holband

[quads id=1]

De singi netie vindt plaats op maandag 13 januari 2020 aan de Groenhartstraat 9b

Dinsdag 14 januari 2020 vindt de uitvaart plaats. Het lijk zal om 1300 uur uur opgebaard zijn ten huize van de overledene aan de Groenhartstraat 9b waarna de stoet vertrekt naar de kapel van het Diakonessen ziekenhuis te Paramaribo waar de rouwdienst zal plaatsvinden van 3 uur tot 4 uur.
Daarna vertrekt de stoet naar Rene’s Hof. Daar zal er geen afscheid meer genomen worden

Namens de diepbedroefde broers, zus en jongere zus
Eric Beeldsnijder en gezin
Maikel Rozenblad en gezin
Marlin Egers- Beeldsnijder en gezin
Cheryl Beeldsnijder en gezin

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland