Jongere broer steekt oudere broer neer terwijl hij in bed ligt te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Een vreselijk familiedrama aan de Ormosiastraat te Flora. Een boz tiener van 16 jaar heeft zijn oudere broer neergestoken.

[quads id=1]

Na een ruzie over een auto stak hij zijn broer, die op bed lag, in zijn borst en been. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Heel erg dit. Juist brada’s moeten er voor elkaar zijn, toch?

[quads id=1]

Broers te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Boze tiener brengt oudere broer steekverwondingen toe. De 16-jarige S.K. is in de avond van maandag 6 januari aangehouden door de politie van het bureau Flora. Hij wordt onder andere verdacht van zware mishandeling.

Steekpartij

De wetsdienaren deden een woonadres in de Ormosiastraat aan na de melding van een steekpartij. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat S.K. drugsgebruiker is. Op die bewuste maandagavond wilde S.K. met de auto van zijn oudere broer weg rijden wat hem niet gelukt is omdat zijn broer dat wist te voorkomen. S.K. werd boos en bedreigde zijn broer dat hij hem zou dood steken.

[quads id=1]

Oudere broer

Op een bepaald moment bewapende S.K. zich met een scherp voorwerp en viel zijn oudere broer daarmee aan die op een bed lag. S.K. bracht zijn broer twee steekverwondingen toe namelijk in zijn bovenlichaam en in zijn boven been. De broer wist te voorkomen dat hij nog meer steekverwondingen opliep door een kussen te gebruiken om de aanvallen van S.K. af te weren.

Jeugdcellenhuis

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar het ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.K. door de politie in verzekering gesteld en opgesloten in het Jeugdcellenhuis. De afdeling Jeugdzaken is belast met het verder onderzoek van deze zaak.

Bron:

https://www.politie.sr/boze-tiener-brengt-oudere-broer-steekverwondingen-toe/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland