Begrafenis kosten Meneer Senoet Kartadja en mevrouw Painah Paimo uit Suriname worden vergoed

overleden Suriname
Suriname was geschokt en heel erg verdrietig na het overlijden van het echtpaar Kartadja – Paimo. Zij kwamen afgelopen week op wrede wijze om het leven na een roofmoord bij hun thuis.

[quads id=1]

Morgen worden zij allebei naar hun laatste rustplaats gebracht. Ook de regering heeft hun condoleances over gebracht. Zij zullen tevens de begrafeniskosten op zich nemen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit vreselijke verlies.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

Hierbij Echtpaar Kartadja-Paimo wordt zaterdag begraven. Het echtpaar van Javaanse komaf die maandag dood werd aangetroffen op hun woonadres in de Dr. E. Kochweg te Saramacca, wordt op zaterdag a.s. naar hun laatste rustplaats gebracht.

[quads id=1]

84 en 83 jaar

Het gaat om de 84-jarige Senoet Kartadja en de 83-jarige Painah Paimo. De Districts-Commissaris Mr. Sarwankoemar Ramai heeft de nabestaanden van het echtpaar op het Commissariaat ontvangen en mede namens de regering van de Republiek Suriname de condoleances overgebracht. Bij deze ontmoeting was ook aanwezig de DNA-lid Naomi Samidin van Saramacca.

[quads id=1]

Begrafeniskosten

De districtscommissaris, DNA lid en het Ressortraad van Groningen Suriname hebben alle steun aan de familie toegezegd en zullen de begrafeniskosten op zich nemen.

Aan de familie en nabestaanden wordt heel veel sterkte toegewenst.

[quads id=1]

overleden Suriname

Bron: BIC Saramacca
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland