‘Suriname’ gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens het Songfestival 2020 – video’s

songfestival Suriname
Heel mooi en natuurlijk zijn we trots!! Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Songfestival dit jaar. De 26-jarige Macrooy is geboren in Suriname en woonde daar tot hij in 2014 naar Nederland verhuisde om zijn carrière een boost te geven en dat is hem gelukt.

[quads id=1]

We wensen hem heel veel succes. Nederland gaat dit jaar weer winnen. Echt wel! Helpen jullie mee met de felicitaties? Meer info in het bericht en kijk naar de leuke video’s. De blije winnaar bedankt iedereen voor de felicitaties

[quads id=1]

Winnaar uit Suriname

Nu.nl schreef het volgende: Jeangu Macrooy zal dit jaar Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Hij is door de selectiecommissie van de AVROTROS gekozen als opvolger van Songfestival-winnaar Duncan Laurence.

[quads id=1]

Macrooy laat op Twitter weten zich zeer vereerd te voelen dat hij Nederland mag vertegenwoordigen. “Het is een droom die uitkomt en het mooiste wat tot nu toe op mijn pad is gekomen. Mijn team en ik kunnen niet wachten om jullie trots te maken”, aldus de zanger wiens muziek wordt omschreven als soul.

Met een J.

Eerder deze week werd de naam van zanger Jordan Roy ook genoemd als mogelijke kandidaat. Radio-dj Timur Perlin wist vorige week al te melden dat de naam van de kandidaat met een J begint.

[quads id=1]

Contract

Tweemaal genomineerd voor Edison en opgetreden op Lowlands
De 26-jarige Macrooy is geboren in Suriname en woonde daar tot hij in 2014 naar Nederland verhuisde. Hij heeft een contract bij het label Unexpected Records van de Nederlandse producer Perquisite.

Macrooy begon zijn muzikale carrière toen hij op zijn dertiende verjaardag een gitaar kreeg van zijn ouders. Hij vormde samen met zijn tweelingbroer Xillan een duo, maar besloot zijn droom ook buiten Suriname te gaan najagen. En dat is hem geluk. Bekijk onderstaande link om het hele artikel te lezen en kijk ook naar onderstaande video’s:

Video’s

[quads id=1]

[quads id=1]


[quads id=1]

Lees meer bij de bron:

https://www.nu.nl/songfestival/6022825/jeangu-macrooy-vertegenwoordigt-nederland-op-songfestival.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland