Mijn lieve man, 38-jarige Jerrel Janki uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Jou loslaten doet verschrikkelijk pijn. Jou te kennen was verschrikkelijk fijn
De diepbedroefde Meliesa Prijor maakt mede namens de kinderen Jerrely en Jemelsa het overlijden bekend van haar man Jerrel Janki. Velen kenden hem als Metter. In leven was hij gym docent en bekend van MGJ Poolschool, Frohweinschool en KRS Coleridgeschool te Paramaribo. Hij is 38 jaar geworden. De singi neti zal VANAVOND plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de vele gedeelde condoleances en foto’s van hem te bekijken. Hij gaat gemist worden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw, kinderen, vrienden, collega’s en overige familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn man en onze vader

Jerrel Janki

Is overleden.
Hij was ook bekend als meester Janki, Metter of oom Jerry.
In leven gym docent en o.a. bekend van MGJ Poolschool, Frohweinschool en KRS Coleridgeschool te Paramaribo

Namens zijn vrouw Meliesa Prijor en kinderen Jerrely en Jemelsa

De singi neti wordt gehouden op vrijdag 10 januari 2020 te BEP centrum, hoek Nw. Weergevondenweg vanaf 20:00 pm.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 te Mariusrust aan de Dr. Sophie Redmondstraat Paramaribo van 16:00pm – 17:00pm

Bekijk onderstaande foto’s om de verschillende condoleances te bekijken en voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Bekijk tevens de gedeelde foto’s van hem. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Onze lieve meester Jerrel Janki uit Paramaribo is overleden (foto’s)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland