Man neergeschoten tijdens drive by shooting te Paramaribo – schutter gevlucht

Paramaribo schietpartij
Er is in Paramaribo geschoten op een groep mannen. 1 man werd in zijn rug geraakt en ligt in het ziekenhuis. Er werd geschoten vanuit een auto.

[quads id=1]

De daders reden met en vaart weg en nog steeds ontbreekt elk spoor. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Schietpartij Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Drive-by shooting te Abrabroki. Donderdagmiddag rond vier uur heeft er een drive-by shooting plaatsgevonden aan de Herman Steinbergstraat te Abrabroki. Vanuit een grijs voertuig werd er geschoten op een groep mannen van wie één in de rug werd geraakt. Hij ligt in het ziekenhuis in Paramaribo.

[quads id=1]

Voertuig gevonden

De daders reden met een vaart weg. Kort na het schietincident werd het voertuig gesignaleerd in de Jowjowstraat te Ramgoelam te Paramaribo en in het belang van het onderzoek in beslag genomen door de politie. Van de schutter ontbreekt elk spoor. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/10/drive-by-shooting-te-abrabroki/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland