Heb je openstaande boetes? Betaal ze – bekendmaking politie Suriname

politie Suriname

Hierbij een bekendmaking / waarschuwing afkomstig van politie Suriname. De afdeling ANRS is op dit moment bezig met landelijke opsporingswerkzaamheden ter achterhaling en aanhouding van verkeersovertreders.

[quads id=1]

Dus heb je openstaande boetes? Betaal ze voordat ze jou opsporen. Ga je op vakantie en heb je niet aan je verplichtingen voldaan? Dan kun je geweigerd worden op Zanderij. Lees meer hierover in het bericht en kijk ook waar je kunt gaan betalen. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Politie Suriname

Bekendmaking van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem van het KPS. De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem(ANRS) verricht nu landelijk opsporingswerkzaamheden ter achterhaling en aanhouding van verkeersovertreders, die door de rechter veroordeeld zijn tot het betalen van een boete die zij nog niet hebben voldaan.

[quads id=1]

Betalingen voldoen

De in Nickerie veroordeelde verkeersovertreders mogen hun betaling voldoen op de afdeling Parketwacht van de politie gevestigd aan de Oost Kanaal straat nummer 1.

[quads id=1]

Op vakantie

Gaat u op vakantie naar het buitenland? Laat u dan eerst informeren omtrent uw open staande boete(s) ter voorkoming dat uw afhandeling bij de immigratie dienst zal worden geweigerd.

De controle op verkeersboetes geschiedt zowel bij aankomende als bij vertrekkende passagiers.

Latour Paramaribo

Voor de landelijke verificatie kan men van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur, terecht op de afdeling ANRS ondergebracht in het politie bureau Latour te Paramaribo Suriname.

Bron:

Bekendmaking van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem van het KPS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland