Wederom dode man aangetroffen in woning te Suriname

overleden Paramaribo

Er is weer een dode man aangetroffen in Suriname. De buren haalden de brandweer erbij toen zij een zeer onaangename geur roken.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. de buren hadden de man van ongeveer 40 jaar al een paar dagen niet gezien.

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Politie vindt dode man in woning Santodorp. De politie heeft woensdagnacht het ontzielde lichaam van Faisel P. aangetroffen in een woning in Santodorp. Het vermoeden bestaat dat de man, die circa 40 jaar oud is, langer dan twee dagen terug is overleden.

[quads id=1]

De buren vertellen aan de krant, dat zij een onaangename geur roken rond de woning. Zij hadden de alleenwonende man al enkele dagen niet gezien en verwittigden de politie. Die riep de hulp van de brandweer in om de potdichte woning open te krijgen.

[quads id=1]

In de woning is het ontzielde lichaam aangetroffen. Nadat een arts de dood van Faisel P. had bevestigd, is diens lichaam voor obductie in beslag genomen. Er waren geen inbraaksporen aan de woning; de politie vermoedt dat de man een natuurlijke dood is gestorven. De politie van Santodorp heeft de zaak in onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/09/politie-vindt-dode-man-in-woning-santodorp/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland