Man steekt zijn 23-jarige vriendin neer en springt daarna van de Bosjebrug Paramaribo

brug Paramaribo

Heel erg! Jonge mensen die tot wanhoop gedreven zijn. Een man heeft zichzelf (vermoedelijk) van het leven beroofd door van de brug in Paramaribo te springen.

[quads id=1]

Het blijkt dat hij zijn jonge vriendin kort daarvoor heeft neergestoken. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lieve mensen. Zelfdoding is geen oplossing. Er is hulp. Echt waar. (u kunt altijd contact met ons maken voor meer informatie)

[quads id=1]

Wijdenboschbrug Paramaribo

Man springt van de Wijdenboschbrug. Een man die in een taxi zat, is woensdagmiddag uitgestapt en van de Wijdenboschbrug gesprongen. De chauffeur zegt dat zijn klant van Uitvlugt naar Commewijne moest. Halverwege de brug verliet hij echter de auto.

[quads id=1]

Lichaam niet gevonden

De politie van bureau Nieuwe Haven werd gealarmeerd en ging op onderzoek uit. Ook de maritieme politie is ingeschakeld. Het lichaam is nog niet gevonden.

[quads id=1]

Neergestoken

Uit onderzoek blijkt dat de man eerder op de middag zijn 23-jarige vriendin M.J. zwaar had mishandeld. Na zijn daad vluchtte hij in onbekende richting. De vrouw had steekverwondingen en was niet aanspreekbaar. Een ambulance heeft haar naar het ziekenhuis gebracht. De poiltie heeft de zaak in onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/09/man-springt-van-de-wijdenboschbrug/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland