Dode man aangetroffen in goot in Suriname

Lichaam Suriname

Wederom een vreselijk bericht uit Suriname. Er is zojuist weer een man dood aangetroffen in een goot. Dit is niet de eerste keer deze periode. Hoe zal dat toch komen?

[quads id=1]

Het lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding. Dat betekent dat de persoon al even overleden was. Meer info in het bericht

Lichaam Suriname

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Lijk in goot aangetroffen aan de Vier Kinderenweg. De politie is met een onderzoek bezig naar een lijk dat vanmiddag is aangetroffen in een goot langs de Vier Kinderenweg in Suriname. Het lichaam verkeert in verre staat van ontbinding.

Het is een man

[quads id=1]

Politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, zegt aan Starnieuws dat het gaat om het ontzielde lichaam van een man.

De politie van Santodorp is bezig met het onderzoek. Ook kan nog niet worden vastgesteld of er hier sprake is van een misdrijf. Nadere bijzonderheden volgen.

[quads id=1]

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56452

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland