Buitenlander steekt vrouw neer in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Buitenlands koppel in trouble. De politie heeft een man uit Paramaribo opgesloten. Hij heeft zijn vrouw mishandeld. Ze kon geen kant op want hij sloot haar op in huis.

[quads id=1]

Hij heeft haar ook neergestoken. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. Hoe kan een man zo wreed zijn tegen zijn vrouw?

[quads id=1]

Cubaan in Paramaribo

Cubaan ingesloten voor wederrechtelijke vrijheidsberoving en mishandeling.
De politie van het bureau Geyersvlijt Paramaribo heeft op zondag 5 januari de 35-jarige Cubaan Reinier H. aangehouden.

Hij sloot haar op

Deze verdachte heeft zich op vrijdag 3 januari schuldig gemaakt aan mishandeling van zijn concubine die ook de Cubaanse nationaliteit bezit. Na de mishandeling sloot hij de vrouw op in hun woning. Op zondag 5 januari stak Reinier de vrouw met een scherp voorwerp in een van haar dijbenen.

[quads id=1]

Thuis aangetroffen

Na verkregen informatie deed de politie dezelfde zondag het woonadres in kwestie aan voor het doen van een onderzoek. Zowel het slachtoffer als de verdachte werden op hun woonadres aangetroffen. Reinier werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau om voorgeleid te worden.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Reinier in verzekering gesteld door de politie. De verwonding van het slachtoffer was van dien aard dat zij na medische behandeling in het ziekenhuis naar huis mocht.

Bron:

Cubaan ingesloten voor wederrechtelijke vrijheidsberoving en mishandeling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland