BlackNieuws – 20-jarige vrouw vermoordt zoontjes en springt van flatgebouw – Amerika video

vrouw Amerika
Een wrede moord in Amerika. Een 20-jarige moeder die haar zoontjes op ernstige wijze om het leven heeft gebracht is van 10 hoog naar beneden gesprongen

[quads id=1]

De vrouw heeft ook haar opa 10 messteken toegebracht. Depressie is echt een ziekte, helaas krijgen mensen pas hulp als het te laat is. Lees het uitgebreide verhaal over deze moeder en kijk ook naar de videobeelden ervan. Echt zielig

[quads id=1]

 Moeder uit Amerika

PZC Nederland schreef het volgende: ‘Amerikaanse (20) vermoordt haar zoontjes, steekt haar opa neer en springt uit raam’. Aleah Newell, een 20-jarige Amerikaanse uit Chicago, wordt beschuldigd van de vreselijke moord op haar twee kindjes.

[quads id=1]

Twee zoontjes

Ze stak volgens landelijke media haar grootvader neer en sprong zelf uit het raam van de tiende verdieping. Ze overleefde de val. Wat de vrouw donderdag bezielde is niet duidelijk. Twee dagen ervoor, op oudejaarsavond, had ze haar moeder gevraagd om haar twee zoontjes te komen oppikken zodat ze ‘haar leven weer op de rails kon krijgen’. Maar woensdag bleken Aleah Newell en haar kindjes, Johntavis (2) en Ameer (7 maanden) niet thuis te zijn.

Opa messteken

Donderdag in de vroege ochtend liet ze een warm bad vollopen bij haar grootvader Cordell Walker (70) in Chicago, terwijl haar zoontjes in de woonkamer van het appartement waren. Haar opa moest naar het toilet en kwam de badkamer binnen. Aleah Newell sloeg hem met een handdoekenrek op het hoofd, ging een mes halen in de keuken en stak hem er meer dan tien keer mee. Vervolgens ging de vrouw naar haar zoontje van amper zeven maanden, Ameer, en diende hem negentien messteken toe.

[quads id=1]

Aanklacht

Daarna greep ze haar andere zoon vast en wierp hem uit het raam van de tiende verdieping. Vervolgens sprong ze hem zelf achterna. Haar val werd onderbroken door het werkplatform van een ramenwasser op de tweede verdieping. Zo bleef ze in leven. Haar peuterzoontje lag dood op de stoep en ook haar baby was overleden in het bad. De grootvader overleefde de aanslag op zijn leven wel.

Dubbele moord
[quads id=1]

Aleah Newell is nu aangeklaagd voor dubbele moord op haar kinderen en moordpoging op haar grootvader. De rechter zei dat haar daden ‘getuigden van moedwillige wreedheid’ en weigerde een eventuele voorlopige vrijlating op borgtocht. Newell ligt zelf nog in het ziekenhuis met een gebroken pols en enkel.

Bekijk de video’s:

Bron:

https://www.pzc.nl/buitenland/amerikaanse-20-vermoordt-haar-zoontjes-steekt-haar-opa-neer-en-springt-uit-raam~a397b690/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland