5 mensen op vakantie in Suriname overvallen aan de Johannes Mungrastraat te Paramaribo

vakantie Paramaribo
Vakantiegangers konden niet terug naar Nederland na wrede overval op klaarlichte dag in Paramaribo. Geen mooie berichten over ons land.

[quads id=1]

De mensen raakten gewond terwijl de rovers Srd’s, valuta’s en belangrijke documenten wegnamen. Hierdoor konden zij deze week niet vertrekken uit Suriname. Meer informatie in het bericht. Waarom waarom?

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Brute roofoverval op toeristen. Vijf toeristen die met vakantie in ons land Suriname vertoeven, zijn zondag op klaarlichte dag overvallen. Dit gebeurde voor een zaak aan de Johannes Mungrastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Ze kwamen van de markt

In gesprek met Dagblad Suriname zegt mevrouw S.K. dat zij met haar familie bezig was inkopen te doen. Nadat zij de markt hadden bezocht, reden zij naar een winkel op het vermeld adres. Nadat zij hun inkopen hadden gedaan en reeds in een busje zaten om vervolgens weg te rijden, werd hun voertuig klemgereden. Gelijk daarna stormden drie criminelen uit de wagen, van wie twee gewapend met vuistvuurwapens en één met een dolkmes.

Ze raakte gewond

De meerijder werd onder bedreiging van het wapen beroofd van zijn portemonnee, inhoudende USD 700, SRD 700 en bankpasjes. Van één van de vrouwen werd haar tas hardhandig weggesneden met het dolkmes. Zij heeft steekverwondingen aan haar beide handen opgelopen. Zij had SRD 3.000, haar Nederlands paspoort en andere persoonlijke spullen bij zich. Van een andere vrouw werd ook haar tas weggerukt met daarin SRD 200.

[quads id=1]

Tweede rijweg

Na hun daad namen de rovers weer plaats in het voertuig en reden zij weg. Volgens mevrouw S.K. hadden de daders hun gelaat afgedekt met doeken, waardoor hun gezichten niet duidelijk zichtbaar waren. Zij zijn via de Johannes Mungrastraat richting de Tweede Rijweg opgereden. De toeristen zouden maandag 6 januari naar hun eigen land vertrekken.

[quads id=1]

Ze konden niet meer weg

Echter kunnen zij nu niet meer vliegen, daar de overvallers ervandoor zijn met hun paspoorten. De politie van Munder Paramaribo heeft de aangifte ter zake opgenomen en is doende de rovers op te sporen.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland