23-jarige Andy Biswane steekt ex-vrouw neer en springt van Bosjebrug Paramaribo – politie Suriname

brug Paramaribo

Bekijk hier het politiebericht omtrent de jongeman die van de brug te Paramaribo is gesprongen. Voor zijn daad stak hij zijn ex-vrouw neer in een woning te Kasabaholo.

[quads id=1]

Bekijk de link voor de uitgebreide informatie. Heel erg dit. Sterkte voor de taxichauffeur die dit alles van dichtbij heeft mee moeten maken.

[quads id=1]

Brug in Paramaribo

Man steekt ex-partner neer en springt van de Wijdenbosch brug de Suriname rivier in. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op woensdag 8 januari de melding van een steekpartij op een woonadres te Kasabaholo in Paramaribo.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Op het woonadres trof de politie een 23-jarige vrouw aan met steekverwondingen op verschillende delen van haar lichaam. Dit slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar zij ter verpleging is opgenomen.

[quads id=1]

brug Paramaribo

Meerdere keren neergestoken

De vouw was door haar ex-man genaamd Andy, Biswane aangevallen met een scherp voorwerp. Met dat scherp voorwerp bracht hij haar ettelijke steekverwondingen toe. Na zijn daad verliet Biswane de plaats.

[quads id=1]

Tas achtergelaten

Kort daarna kreeg de politie van het bureau Nieuwe Haven de melding dat een man vanuit een taxi was gestapt op de Wijdenbosch brug. Dat nadat de man was uitgestapt hij vanaf de brug in de Suriname rivier is gesprongen en in de diepte is verdwenen. Deze man had een tas in de taxi achter gelaten waarin persoonlijke documenten waren. De documenten bleken van de 23- Andy, Biswane te zijn die zijn ex-vrouw neergestoken had.

Man steekt ex-partner neer en springt van de Wijdenbosch brug de Suriname rivier in

Foto van Suriname vandaag
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland