Dubbele moord in Suriname – officieel politiebericht (video’s)

overleden Suriname
Hierbij het officiële politiebericht omtrent de wrede moord op een man (foto) en zijn vrouw in Suriname. Bekijk het bericht voor de volledige identiteitsgegevens en voor meer informatie omtrent hun dood.

[quads id=1]

Bekijk ook de video’s hierover. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Moord Suriname

Nadere informatie met betrekking tot geval district Saramacca.
De 84-jarige Senoet Kartadja en zijn partner Paina Paimo, oud 83 jaar zijn op maandag 6 januari dood aangetroffen in hun woning aan de Dr. E. Kochstraat te Saramacca in Suriname.

Buiten aangetroffen

Rond het middag uur van maandag 6 januari ontdekte een schoonzoon hun ontzielde lichamen op hun woonadres. Het lijk van meneer Kartadja is buiten de woning aangetroffen en dat van zijn partner in de woning.

[quads id=1]

Sporen van geweld

overleden Suriname

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat meneer Senoet en zijn partner, mevrouw Paina, door een misdrijf om het leven zijn gebracht. De ontzielde lichamen vertoonden sporen van geweld en de woning in Suriname was overhoop gehaald. Meneer en mevrouw Kartadja zijn vermoedelijk slachtoffers van een diefstal door middel van geweld met de dood tot gevolg.

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Echtpaar dood en bebloed aangetroffen in Suriname

Bron:

Nadere informatie met betrekking tot geval district Saramacca

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland