Radj en Aniel Rambaran overleden in Suriname – foto’s en video

overleden Suriname

Families in diepe rouw. Dubbel verlies voor de families Rambaran en Khargi. Ze zitten momenteel in diepe rouw vanwege een verschrikkelijk verlies.

[quads id=1]

Radj en Aniel Rambaran zijn namelijk overleden in Suriname. 69-jarige Radj was vroeger werkzaam bij Surpost en zat in het hoofdbestuur van Arya Dewaker. 47-jarige Aniel was werkzaam bij Baitali. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk de video en foto’s. Geef het door aan belanghebbenden.

Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Lieve Aniel,
Ik zie je nog voor mij,
Lachend, lief, altijd zo behulpzaam.
Je was bij iedereen geliefd en voor velen een rots in de branding. Gisterenochtend kreeg ik het telefoontje en stond de wereld even stil, jij bent er niet meer.. Woorden schieten te kort.
Ik koester alle mooie herinneringen die we samen hebben.

Ik wens alle familie heel veel sterkte toe!

Rust zacht Aniel Rambaran

~ Marina ~

Bekijk onderstaande video en foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland