Poging tot moord? Man rijdt in op politieagent en benadeelde te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Het lijkt wel een film. Een aanrijding in Paramaribo is totaal uit de hand gelopen. Een man is, uit boosheid of wraak, ingereden op de politie en een andere man. Daarna opende de politie het vuur.

[quads id=1]

Dit gebeurde na een aanrijding. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. De agressieveling is gevlucht. De politie werkt nog aan zijn aanhouding. Wie doet nou zoiets? Dit is toch poging tot moord?

[quads id=1]

Aanrijding Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Man rijdt in op de politie en burger. Op dinsdagavond 31 december 2019 gingen politieambtenaren van het bureau Munder Paramaribo naar de Abraham Samsonstraat om een ruzie te beslechten tussen twee autobestuurders die betrokken waren bij een aanrijding.

[quads id=1]

Hij ging tekeer

Ter plaatse troffen de politieambtenaren alleen de vermoedelijke benadeelde partij aan. Hij verklaarde van achteren te zijn aangereden door een andere autobestuurder. Voorts dat die bestuurder tegen hem tekeer ging om vervolgens weg te rijden voor dat de politie ter plaatse arriveerde.

Terwijl de politie bezig was met de vermoedelijke benadeelde kwam de vermoedelijke veroorzaker in zijn auto ter plaatse. Hij stapte niet uit maar reed in op de politieambtenaren en de vermoedelijke benadeelde. De politieambtenaren en vermoedelijke benadeelde wisten zichzelf in veiligheid te brengen.

[quads id=1]

Vuurwapen

De vermoedelijke veroorzaker reed vervolgens met hoge snelheid weg. Een der politiemannen maakte gebruik van zijn vuurwapen met de bedoeling een der banden van de vluchtauto kapot te schieten maar dat is niet gelukt. De politie werk aan de opsporing en aanhouding van deze kwaadaardige persoon.

Bron:

Man rijdt in op de politie en burger

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland