Opgelet!! Zonder toeristenkaart of PSA mag je niet het vliegtuig in naar Suriname – vakantie Paramaribo (video’s)

vakantie Paramaribo
Lieve mensen, vakantiegangers, toeristen en Suriname lovers. Hierbij een extra waarschuwing voor jullie. Het is 1 januari 2020 geweest. Dat betekent dat er GEEN toeristenkaart meer gekocht kan worden bij aankomst in Paramaribo.

[quads id=1]

En vanaf nu mag je ook NIET meer in het vliegtuig stappen zonder PSA of toeristenvisum. Dus doe jezelf een lol en vraag hem online aan. Er zijn mogelijk al tientallen mensen geweigerd op Schiphol afgelopen week. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s erover. Youtuber Volgens Clau vertelt over de mensen die niet het vliegtuig in mochten. Geef het door aan een ieder want niet iedereen is op de hoogte! Heb jij Surinaamse roots? Vraag een PSA aan!! Wees niet hardhorend en regel je zaken voor vertrek!

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Let op: Vanaf 1 januari 2020 kunnen de bezoekers van Suriname niet meer boarden/inchecken zonder in het bezit te zijn van een toeristenkaart of PSA. Bij aankomst in Suriname kan de toeristenkaart ook niet meer bij de grensposten gekocht worden. Vraag hem ONLINE aan!

Heeft u hulp hierbij nodig. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie:

[quads id=1]

vakantie Paramaribo

Ook de SLM plaatste een Update op hun Facebook pagina:

‼️𝐄-𝐓𝐨𝐞𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐒𝐮𝐫𝐢𝐧𝐚𝐦𝐞‼️

Alle reizigers die naar Suriname wensen af te reizen kunnen de 𝐄-𝐓𝐨𝐞𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 thans slechts aanvragen via
❗️De weblink: https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online/index.html

✅ Houdt u a.u.b. rekening met een afhandeltermijn van minimaal 𝟑 (𝐝𝐫𝐢𝐞) werkdagen
🚫 De toeristenkaart is NIET meer op Schiphol of bij aankomst op de Johan Adolf Pengel International Airport te verkrijgen

⚠️ Bij het niet kunnen aantonen van de E-toeristenkaart zijn wij genoodzaakt u de toegang tot onze vluchten te weigeren!
⁉️ Meer info: http://www.consulaatsuriname.nl/index.php…

#setiyupapira #etoeristenkaart #Suriname

Jullie zijn gewaarschuwd!

Er zijn al tientallen mensen geweigerd op Schiphol. Ze konden niet op het vliegtuig stappen naar Paramaribo en hun vakantie strandde in Amsterdam. Bekijk hier de video van Volgens Clau erover. Duidelijke uitleg:

[quads id=1]

En de eerdere video’s hierover:

[quads id=1]

vakantie Paramaribo
Bron en voor meer informatie en advies voor het aanvragen:
Selkam Travel
https://www.facebook.com/Selkam-Travel-190619671012701/

Gerelateerde berichten:

Update: GEEN toeristenkaart meer te koop op Schiphol en aankomst in Paramaribo (video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland