Oma betrapt opa met haar kleindochtertje in Suriname

oma Suriname
Een grootmoeder uit Suriname heeft samen met haar kleindochtertje verklaart dat haar man haar kleindochtertje intiem heeft misbruikt

[quads id=1]

De stief-opa zegt dat oma en kleindochter dit verhaal verzonnen hebben omdat hij haar geen euro’s meer wil geven. Bekijk het bericht om meer te lezen over dit familiedrama. Wie liegt er nu eigenlijk? Een oma zal dit toch niet verzinnen voor geld? Of wel?

[quads id=1]

Oma uit Suriname

Van ontucht verdachte opa blijft ontkennen. Glenn K. blijft ontkennen dat hij een elfjarig meisje heeft misbruikt. Het kind was aan zijn zorg toevertrouwd door haar grootmoeder, met wie hij is getrouwd. Het misbruik zou zijn gepleegd tussen februari en juni 2019. Het meisje en haar grootmoeder hebben belastende verklaringen tegen de man afgelegd. “Ik weet niets daarover. Het is allemaal verzonnen”, zei hij maandag tegen rechter Maureen Dayala.

[quads id=1]

Betrapt met kleindochter

De grootmoeder heeft verklaard dat ze de verdachte op heterdaad heeft betrapt en dat hij duidelijk was geschrokken toen ze hem vroeg waarmee hij bezig was. Hij zou het meisje een gouden ketting hebben beloofd om niets over het misbruik te vertellen.

Geen euro’s

K. zegt dat zijn vrouw hem belastert omdat hij haar geen geld wil geven. “Ze wilde vijfduizend euro en op een ander moment tienduizend euro, zonder mij te vertellen wat ze met het geld zou doen. Ik denk dat ze daarom met deze verhalen komt”, reageerde hij op vragen van de rechter en officier van justitie Shanta Mahadew.

[quads id=1]

Bang voor haar oma

De verdachte zegt dat het slachtoffer heel bang is voor haar oma. Daarom zou zij gewoon het “verzonnen verhaal” vertellen dat haar is opgedragen. De openbaar aanklager vindt het wel opmerkelijk dat het meisje bij alle verhoren steeds dezelfde gedetailleerde verklaring heeft afgelegd. Mahadew komt op 3 februari met de strafeis.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/07/van-ontucht-verdachte-opa-blijft-ontkennen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland