Mijn lieve oma Carmen Riebeek is overleden in Nederland

overleden Nederland
Zolang wij leven, leven we voor de Heer.

Met deze woorden maakt de bedroefde kleindochter Thafarina Van Kessel, mede namens de rest van de familie het overlijden van haar lieve en knappe oma Carmen Riebeek bekend. Ze is 61 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de overige gedeelde foto’s. De singi neti zal DONDERDAG plaatsvinden in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Carmen Lotia Riebeek

Uit Nederland Rotterdam. In de leeftijd van 61 jaar

Met pijn in ons hart delen wij u mede dat onze lieve moeder, oma, zus en tante Carmen Lotia Riebeek op 30-12-2019 is overleden. Carmen is 61 jaar oud geworden. In het leven hield Carmen van koken

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland