Baby alleen aangetroffen in Paramaribo – politie Suriname

baby Paramaribo
Een baby is gevonden op de stoep van een kerk in Paramaribo. Vermoedelijk achtergelaten door de moeder

De wereld is soms oneerlijk verdeeld. De 1 zoekt en de ander geeft weg. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Kerk te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Baby te vondeling gelegd. De politie van Geyersvlijt Paramaribo deed na de melding de plek aan voor onderzoek. Volgens verklaring van kerkgangers was het jongetje nog niet ter plaatse toen zij de kerk binnen stapten om de kerkdienst bij te wonen.

Voor de kerk

Na afloop van de kerkdienst werd het kind nabij de ingang van de kerk aangetroffen.

Geyersvlijt Paramaribo

Het kind is vermoedelijk van het gemengd ras. Het jongetje is voor medische behandeling overgebracht naar de R.G.D. polikliniek te Geyersvlijt Paramaribo, alwaar een arts vast gesteld heeft dat het hem niets mankeert.

Politie

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken. Informatie met betrekking tot deze zaak mag gedeeld worden met de afdeling in kwestie.

Bron:

Baby te vondeling gelegd

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland