18-jarige overleden na aanrijding te Kwatta Paramaribo – bestuurder is gevlucht (video) politie Suriname

overleden Paramaribo
Leerlingen en oudleerlingen van OS Flu2 reageren geschokt op social media: De 18-jarige Shaquille is overleden. Aangereden op de Kwattaweg te Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bericht aan de veroorzaker: Waarom ben je gevlucht? De familie zit al met zoveel verdriet. Je maakt het alleen maar erger! Geef je aan bij de politie!!! Stuur dit bericht door. Wellicht bereikt het de chauffeur zodat hij/zij zich kan aangeven.

[quads id=1]

Kwatta Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: De 18-jarige bromfietser Chequille (Shaquille) Pigot is op maandag 6 januari in het ziekenhuis overleden. De bromfietser is op vrijdag 13 december 2019 in botsing geweest met een auto. Beide voertuigen reden over de Kwattaweg, komende vanuit de richting van het stadscentrum en gaande richting de Kernkampweg.

[quads id=1]

Ter hoogte van De Boerbuitenweg moet de bromfietser zonder te hebben gelet op het verkeer dat van achteren kwam aangereden, een rechtse bocht hebben beschreven met als gevolg de botsing. De autobestuurder reed na de aanrijding door en heeft zich tot op heden niet aangemeld bij de politie.

Per ontboden ambulance werd Chequille afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij op de afdeling Intensieve Zorg werd opgenomen.

[quads id=1]

Op maandag 6 januari 2020 is de bromfietser ten gevolge van de opgelopen letsels komen te overlijden. Het voertuig is reeds door de politie van Munder achterhaald alsook degene op wiens naam de auto staat geregistreerd.

De politie van Munder onderzoekt deze zaak verder. De bromfietser is de derde verkeersdode voor dit jaar.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Bekijk hier een video ervan:
Nogmaals bestuurder die SHAQUILE heeft aangereden je bent in beeld auto heb je nog niet betaald carcenter wacht op aflossing. Je ben al in beeld bij gowt2 ben je gestopt je reed door kernkampweg politie camera ie psa en post derde rijweg ie psa ie abra a BROKI.
Ete sma e hepi joe dok.

Foto binnengekomen via Facebook

Bron:

Bromfietser na enkele weken opgenomen in ziekeninrichting overleden

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland