Vuurwerk ontploffing Ramlakhanstraat te Paramaribo mogelijk door fabrieksfout (video)

vuurwerk Paramaribo
Sommige bewoners van de Ramlakhanstraat te Paramaribo moeten nog bijkomen van de schok. Meer dan 10 woningen en een auto zijn vernield door een zogenaamde ‘Chinese Cake’. Een jongetje raakte gewond.

[quads id=1]

De ondernemer die verantwoordelijk is gesteld voor de schade van de enorme ‘vuurwerkbom’ heeft inmiddels al 80% van de schade hersteld. Hij zegt dat het geen fout van hem was, maar een mogelijke fabrieksfout. Is het dan wel eerlijk dat hij voor de kosten moet opdraaien? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk (nogmaals) naar de video van de ravage

[quads id=1]

Vuurwerk te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Ondernemer die vuurwerk afstak, heeft reeds 80% van de schade hersteld

De politie van Kwatta heeft de ondernemer A.K. (40) op oudejaarsavond, op het bureau voorgeleid. Deze ondernemer is verantwoordelijk gesteld voor de schade, die is ontstaan door de ontploffing van een vuurwerk aan de Ramlakhanstraat te Paramaribo. Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie een melding dat bijkans 11 woningen en een voertuig in de omgeving zijn vernield door de ontploffing van een vuurwerk genaamd ‘Chinese Cake’.

[quads id=1]

Neefje raakte gewond

Ook een neefje van deze ondernemer heeft wat kruit in zijn ogen gehad en een snijwond aan zijn wang opgelopen. Uit het onderzoek blijkt dat het vuurwerk gelijk na het afsteken op de grond is ontploft. Er was geen sprake van kanteling van het vuurwerk. Volgens de ondernemer en de aanwezige omstanders gaat het in deze om een fabrieksfout aan het vuurwerk. Eén woning is totaal vernield.

[quads id=1]

80% hersteld

De ondernemer heeft op 1 januari Chinese arbeiders ingezet om de aangerichte schade te herstellen. Tot nog toe is reeds 80% van de schade reeds hersteld. De ondernemer is na te zijn voorgeleid heengezonden. Het maakt niet uit of het in deze om een vuurwerk gaat dat een fabrieksfout had. De persoon die het afsteekt, is verantwoordelijk voor alle consequenties die ontstaan uit het gebruik van het product. Voorzichtigheid is onder alle omstandigheden geboden.

Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Kind raakt gewond nadat vuurwerk BOM ontploft te Paramaribo (video)

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland