Simson betrapt op de markt te Paramaribo met geld, wijn en sap – politie Suriname

markt Paramaribo
Simson is op heterdaad betrapt toen hij wilde inbreken bij de markt in Paramaribo Zuid.

[quads id=1]

Hij had munt geld, wijn en sap klaargezet om mee te nemen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. De markt wordt ook wel de NOOD markt genoemd. Was Simson misschien in nood?

Markt Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden. De 41-jarige Simson, R. is in de vroege ochtend van woensdag 25 december door een beveiligingsmedewerker te Markt-Zuid aangehouden voor diefstal door middel van braak. Deze markt is gevestigd tussen de Willem Campagne- en de Kankantriestraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Na de aanhouding is Simson door de beveiligingsmedewerker overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe-Haven. Simson werd betrapt in één van de kantines van de markt. Deze inbreker, die een bekende is van de politie, had enkele spullen al klaar gezet om mee te nemen zoals: munt geld, wijn en sap.

[quads id=1]

Opgesloten

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Simson in zes kantines van de markt had ingebroken. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Simson achter slot en grendel gezet door de politie.

Bron:

Inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland