Mijn man Ro Simons is overleden in Suriname

0
Te midden van zijn Gladys en familie heeft hij eindelijk rust gevonden

Gladys Lynch maakt mede namens de overige familieleden en vrienden het overlijden van haar man Ro Simons bekend. Hij overleed na een kort ziekbed te Redi Doti in Suriname.

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart is VANDAAG! Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Overleden

Romeo Simons

Geboren Suriname 27-10-1951
Overleden Redi Doti 4-1-2020

Namens de nabestaanden:
De familie

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.