Kenneth Cairo dodelijk aangereden door vrouw te Paramaribo – politie Suriname

overleden Suriname

Hierbij het officiële politiebericht over de dood van de 36-jarige Kenneth Cairo. Hij werd vlak voor hotel Torarica doodgereden door een 38-jarige vrouw achter het stuur

[quads id=1]

Lees het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Bromfietser dodelijk aangereden
06 January 2020 by Public Relations in Politieberichten. De 36-jarige Kenneth, Cairo is in de vroege ochtend van zondag 5 januari bij een aanrijding met een personenauto in de Kleine Waterstraat dodelijk aangereden.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de 38-jarige automobiliste N.B. over de voornoemde straat reed en rechts afsloeg met de bedoeling het terrein van een hotel op te rijden. Zij verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietser Cairo die vanuit de tegen over gestelde richting kwam aangereden en rechtdoor ging. De autobestuurster N.B. reed de bromfietser Cairo aan met het gevolg dat die zodanig gewond raakte dat hij ter plaatse het leven liet.

[quads id=1]

Een ingeschakelde arts stelde de dood van meneer Cairo officieel vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in beslag genomen.

De autobestuurster is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Inverband met het onderzoek is haar rijbewijs ingevorderd door de politie. Verder zijn beide voertuigen ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De politie verkeersunit Paramaribo gaat deze zaak onderzoeken.

Bron:

Bromfietser dodelijk aangereden

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland