Gezin van 9 dakloos na enorme brand in Paramaribo – politie Suriname (video)

Brand Paramaribo

Wat een begin van het jaar? Waar moeten deze mensen nu slapen? Een gezin van 9 is alles kwijtgeraakt na een brand in Paramaribo. Er was een enorme brand in het centrum van de stad

[quads id=1]

De brand is vermoedelijk in en kamer begonnen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de brand. Kijk ook naar de video ervan.

[quads id=1]

Brand Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Brand maakt gezin van negen dakloos. De politie van het Ressort Centrum kreeg op zaterdagavond 4 januari de melding van het Command Center dat een woning brand gaande was op pand nummer 198 in de Dr. Sophie Redmondstraat.

[quads id=1]

Totaal verloren

De politie ging ter plaatse voor onderzoek en trof het huis in lichterlaaie aan. Het betrof in deze een hoogbouw woning dat van hout was opgetrokken. De woning is nagenoeg totaal in vlammen opgegaan.

[quads id=1]

9 mensen

Dit huis werd bewoond door een gezin bestaande uit negen personen. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de brand in een slaapkamer op de bovenste verdieping van het huis moet zijn ontstaan. De oorzaak daarvan is vooralsnog niet bekend. Een belendende woning heeft schroeischade opgelopen.

Bekijk hier een video ervan:

Bron:

Brand maakt gezin van negen dakloos

Foto’s van:
Suriname Vandaag
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland