Echtpaar dood en bebloed aangetroffen in Suriname

steekpartij Paramaribo

Vreselijke berichten uit Suriname. Wat een naar begin van het jaar voor deze familie. Een echtpaar is namelijk dood aangetroffen.

[quads id=1]

Ze zijn gevonden foor hun schoonzoon. Meer informatie in het bericht

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Echtpaar in Saramacca vermoord. Een echtpaar is aan de dokter Kochstraat in het district Saramacca dood aangetroffen. Er is sprake van misdrijf. Hun gezichten zijn bebloed, maar de juiste doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

[quads id=1]

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de Forensische Opsporing ter plaatse nog bezig is met het onderzoek. Hij deelt mee dat het ontzielde lichaam van de man is op het erf aangetroffen en dat van de vrouw in het huis.

[quads id=1]

Een schoonzoon deed de ontdekking. De politie kreeg rond half 1 de melding binnen. Verder bijzonderheden worden later meegedeeld, nadat het onderzoek ter plekke is afgerond.

Later meer

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56389

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland