2020 wil ik een vrouw!! Maar hoe? Anoniem Nederland Suriname

anoniem dating Nederland
Daten na je 40ste. Het kan moeilijk zijn om de ware te ontmoeten vooral voor mannen. En zeker als je al 10 jaar vrijgezel bent.

Rowan uit Nederland is het zat. In 2020 wil hij een vrouw en het liefst beginnen aan een gezinnetje! Hij is er klaar voor. Maar hij heeft absoluut geen idee hoe hij het aan moet pakken. Kunnen jullie hem helpen? Hij vraagt hulp aan de vrouwen, maar misschien hebben de mannen ook wat tips voor hem. Hij heeft wel wat ‘strenge’ eisen waar een vrouw aan moet voldoen. Dat maakt het inderdaad iets moeilijker. Lees zijn verhaal. En nee, dit is GEEN dating advertentie. Hij heeft gewoon wat hulp nodig.

Rowan uit Nederland

Lees ook: Ik kan maar geen man vinden in Paramaribo – ik word er depri van – anoniem Suriname

FamilieNieuws heeft me gezegd dat ze niet aan contactadvertenties doen, dat wil ik ook niet echt. Ik kies ervoor om dit anoniem te doen. Ik mocht gelukkig mijn verhaal delen dus dat ga ik nu doen. Ik ben Rowan ik ben 43 jaar en ik ben vrijgezel. Ik woon in Nederland. En heb een Surinaamse moeder.

Ik ben al 10 jaar vrijgezel. Zo tussendoor wel een keertje het bed gedeeld met een schatje. Ik ben een gezonde man. Maar niets serieus. Vooral de eerste vijf jaar dat ik alleen was had ik vaker een meisje over. Maar de laatste tijd eigenlijk nooit. Ik durf nu bijna niet te zeggen dat het al 2 jaar geleden is dat ik iemand op die manier heb aangeraakt. Maar nu ben ik echt opzoek. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het moet aanpakken.

Via internet

Ik heb nu best wel veel geprobeerd. De vriendinnetjes die ik in bed had vond ik voornamelijk via internet. Maar eigenlijk knap ik een beetje af op vrouwen die zichzelf aanbieden via internet. Het komt zo desperate over. Terwijl ik het zelf ook doe. En ik ben ook desperate. Dan zit je wat te drinken en dan zeg je eigenlijk alleen maar de dingen die je denkt dat een ander wil horen. Vreselijk. En al die dates eindigen hetzelfde. Of in bed, of na een half uurtje vraag je de rekening.

Dating
anoniem dating Nederland
Voorbeeldfoto van https://www.oulfa.fr/

Eindigen ze in bed dan volgt nog 1 afspraakje (als het leuk was) en daarna zie je ze nooit meer. Dus ik heb geen energie meer om te steken in internet daten. Maar wat dan? iedereen zit thuis of achter de computer. Ik ben inmiddels 43 jaar. Al mijn vrienden zitten onder de plak dus uitgaan zit er ook niet meer in. En alleen op stap is ook zo saai.

Ik heb wel een paar jongere collega’s waar ik soms mee uitga. Maar die zitten eigenlijk ook allemaal al onder de plak. Ze hebben jonge kinderen en moeten om half 9 weer thuis zijn. Zo saai. Daar knap ik ook op af.

Geen standaard vrouw

Lees ook: Happy Valentine Dave – Anonieme liefdesbrief ~ Valentijnsdag Suriname

Ik wil geen vrouw die mij zegt dat ik om half 9 thuis moet zijn. Ik wil geen vrouw die saai is en die alleen maar leeft voor de kinderen. Ik wil wel kinderen, maar ik wil leuke dingen doen met mijn gezin. Geen standaard dingen. zoals elke avond om half 10 naar bed en elke dag om 1800 uur avondeten aan tafel. En daarom wil ik eigenlijk ook geen Nederlandse vriendin. ik wil graag een Surinaamse vriendin, een creoolse. Maar hoe? Want ook bij hun zie ik ook heel veel dingen waar ik niet van hou.

Bingo

Ik heb voldoende geld, maar ik wil geen vrouw die met mij is om mijn geld. Ik wil ook geen vrouw die de hele dag naar de bingo gaat of die de hele dag rondloopt met een pruik.

Sorry. Ik lees nu alles even terug en zie eigenlijk al hoe het komt dat ik alleen ben. Ik ben veel te kieskeurig. Maar mag ik als man die altijd zijn best heeft gedaan dan ook niet kieskeurig zijn? Moet ik mijn eigen verlangens en wensen aan de kant schuiven? Is dat de enige manier om een vrouw te vinden?

Ik heb eisen

Ik ben niet zo erg als het lijkt maar ik heb inderdaad wel wat eisen. Maar die vrouw krijgt er ook wel wat voor terug. Ik ben geen onaardige man. En kan een vrouw gelukkig maken. Maar waar vind ik nou een leuke, zelfstandige en vooral vrijgezelle vrouw. Het liefst zonder kinderen. En het liefst Surinaams. Het liefst ook uit Nederland want ik heb geen zin in een relatie op afstand.

Moeilijk

Ik ben een moeilijke man, ik weet het. Misschien kan ik vooral van vrouwen wat advies krijgen. Ik weet het ook niet. Ik doe het verkeerd, dat weet ik inmiddels wel. Ik ben niet voor niets alleen. Maar wat moet ik doen om een leuke vrouw te vinden? Ik wil echt in 2020 samen zijn met iemand en misschien wel eindelijk papa worden. Dat is mijn wens. En mijn moeder en zusters zullen ook blij zijn. Die koppelen me steeds met vrouwen waar ik absoluut geen interesse in heb.

Geen Tinder!

Lees ook: Mijn man is al 3 jaar dood, ik kan niet met andere mannen naar bed – anoniem Paramaribo

Dus ja, dat ik het fout aanpak. Dat weet ik inmiddels. Maar hoe pak in het goed aan? Nee, tinder en dat soort dingen wil ik niet meer. Daten na je 40ste is echt moeilijk hoor. Iedereen heeft al een leven gehad. En ik heb ook geen zin in afdankertjes van een ander. Dat klinkt gemener dan wat ik eigenlijk bedoel.

Openingszin

Oja. Nog een vraagje aan de vrouwen. Stel je voor ik kom een vrouw tegen in de supermarkt. Wat zeg ik dan? Waar knappen jullie NIET van af. Want ik krijg steeds een tjoerie of schele ogen. En nee, ik ben niet lelijk hoor. Alvast bedankt iedereen.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem. Waarom is het zo moeilijk voor mij om een vrouw te vinden? Suriname

Anoniem – Ben ik te mooi en te slim voor een arme man?

Redactie: Moeten Surinaamse mannen meer gewaardeerd worden?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig