Vrouw in Paramaribo krijgt klap op haar hoofd en wordt beroofd door gewapende mannen

vrouw Paramaribo
Ze vertrouwde het al niet. Die mensen in een stilstaande auto toen ze langsliep. Ineens voelde ze een klap op haar hoofd. Een gewapende rover.

[quads id=1]

Ze gingen er vandoor met haar tas. Er zat geld in. Bekijk het bericht voor meer informatie. En lees waar het precies is gebeurd. Lieve mensen, soms is het goed om naar je gevoel te luisteren.

[quads id=1]

Vrouw in Paramaribo

Vrouw op straat beroofd. Een Braziliaanse vrouw is woensdagmiddag in Paramaribo beroofd. Van haar is een tas inhoudende een mobiele telefoon, documenten, SRD 1500 en USD 100 buitgemaakt.

Grijze auto

Uit haar verklaring blijkt dat zij liep over de S.M Jamaludinstraat komende vanuit de richting van de Jacques Gompertsstraat en gaande in die van de Hecubastraat in Paramaribo. Op een gegeven moment zag zij dat een grijze auto met draaiende motor op de berm stond geparkeerd. Het kenteken is onbekend, maar er zaten wel twee personen in het voertuig.

[quads id=1]

Met een wapen

Zij liep de wagen voorbij en voelde plotseling een harde klap aan haar achterhoofd. Een van de inzittenden heeft haar tas weggerukt. Volgens haar was een van de twee rovers gewapend met een vuistvuurwapen waarmee hij haar heeft bedreigd.

[quads id=1]

Ze worden gezocht

Na de daad is de wagen gereden in de richting van de Jacques Gompertsstraat en vervolgens in die van de Gijsbertusstraat. De politie kreeg de melding van de beroving en is nog bezig met het onderzoek. De rovers worden nog opgespoord

Vrouw op straat beroofd

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland