Onze lieve Ricardo ‘Moffi’ Sewdajal is in Suriname overleden (video)

overleden Suriname
Ricardo Sewdajal uit Suriname is er niet meer. De droevige maar dankbare familieleden maken het bericht van zijn overlijden bekend. Ricardo is 39 jaar geworden. Hij was ook bekend als Moffi. Veel te jong is hij heengegaan. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook een leuke video die er is gedeeld. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden

Ricardo ‘Moffi’ Sewdajal

Uit Suriname. In de leeftijd van 39 jaar

Verdrietig, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons en anderen heeft betekend, delen wij u mede dat onze lieve Ricardo ‘moffi’ Sewdajal is overleden. Till we meet again Moffimama 😢❤️

~ Kajal ~

[quads id=1]

[quads id=1]

overleden Suriname
Foto van Kajal Sewdajal

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland