Mijn lieve neefje Kishen Nidhansing is overleden in Suriname

overleden Suriname
Hij was pas 23 jaar. Wat jammer. Zo jong en in de bloei van zijn leven. Kishen Nidhansing is er niet meer. Een lieve jongen, vol respect. In leven was hij werkzaam bij Baitali N.V als chauffeur. Hij gaat gemist worden.

[quads id=1]

De crematie is dinsdag. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Mijn neefje

[quads id=1]

Kishen Nidhansing

Uit Suriname, is er niet meer. Hij was werkzaam bij Aannemingsmaatschappij Baitali N.V als chauffeur

Onze lieve en respectvolle neefje Kishen Nidhansing is niet meer. Wij missen hem heel veel. Hij blijft altijd in onze harten. Heel veel sterkte ook aan de overige familieleden.

Het spijt me zo. 24 november was de laatste dag dat ik hem heb gezien. Hij was bij mij thuis.

Rust zacht lieve Kishen!!

Namens jou mamie sterkte voor de familie Nidhansing en Taytelbaum

~ Mala C. ~

Crematie

Dinsdag 7 januari 2020 om 10 uur komt de stoet naar zijn huis en om 12 uur vertrekken we van huis maar crematie oord Weg Naar Zee te Paramaribo. Daar zal om 1400 uur de crematie plaatsvinden. Geeft u het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland