Man doodgereden door vrouw vlak voor hotel Torarica te Paramaribo

overleden Suriname

Jammer, er is helaas weer verkeersdode gevallen in Suriname. Een vrouw heeft een 36-jarige man dodelijk aangereden vlak voor hotel Torarica te Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het dodelijke ongeval. Geen goed begin van het jaar. We wensen de familie Cairo veel sterkte toe.

[quads id=1]

Hotel Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Tweede verkeersdode voor 2020. De 36-jarige bromfietser K. Cairo is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen na een botsing met een voertuig. Het ongeval gebeurde aan de Kleine Waterstraat bij de inrit van hotel Torarica.

[quads id=1]

Geen voorrang

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Cairo over de Kleine Waterstraat reed in de richting van de Waterkant. De autobestuurster N.B. reed in de tegenovergestelde richting. Zij kreeg voorrang van een tegenligger om rechtsaf te slaan naar de inrit van het hotel, maar hield geen rekening met de bromfietser die rechtdoor reed.

[quads id=1]

2 doden

De bromfietser bezweek ter plekke als gevolg van de opgelopen verwondingen. In het jaar 2020 zijn al twee doden gevallen in het verkeer.

De 61-jarige passagier Annie, Pinas overleed op woensdag 1 januari 2020 in een ziekeninrichting te Frans-Guyana. Zij raakte dinsdagmiddag 31 december 2019 zwaar gewond na een aanrijding op de Oost- West verbinding. Daarbij kwamen de 26-jarige Maikel Adjako en de 27-jarige Muriël Ajaw om het leven.

Later meer

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/05/tweede-verkeersdode-voor-2020/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland