Irene Tijndal en Ilaisha Sennebad snelste vrouwen 17e Bigi Broki snelloop in Suriname (foto’s en video’s)

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Irene Tijndal en Ilaisha Sennebad uit Suriname. Ze zijn vanmorgen in de prijzen gevallen.

[quads id=1]

Janiek Pomba en Lesley Cairo waren de snelste mannen. Bekijk het bericht voor meer informatie over de andere winnaars. Check de vele fantastische foto’s en video’s die we voor jullie hebben verzameld. Wie zie jij allemaal? Tag ze. Meer dan 5000 mensen hebben meegedaan. Youtube topper Volgens Clau deed ook mee. Jij ook? De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Bigibroki Suriname

De 17e editie van de 10 km Bigi Broki snelloop vandaag, is gewonnen door Janiek Pomba (bij de heren) en Irene Tijndal (bij de dames). Vijfvoudig winnaar Lionel D’Andrade uit Guyana is op de tweede plaats geëindigd.

Asang

Shaquille Pikintio is de derde bij de heren. Bij de dames zijn respectievelijk nummer 2 en 3, Angela Asang uit Hong Kong en Eva Decaluwé. De 10 km bij de heren is spannend geweest. D’ Andrade heeft het vanaf het begin zijn positie getoond. Maar Pomba is uiteindelijk sneller geweest.

[quads id=1]

5000 mensen

De 5km snelloop is gewonnen door Lesley Cairo en Ilaisha Sennebad. Ondertussen wordt de ‘Bosjebrug’ groen gekleurd. Ruim 5000 personen hebben meegedaan aan de Bigi Broki Waka. De brug is intussen weer open voor het verkeer.

Video’s

Youtubetopper Volgens Clau deed ook mee:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56367

Geschreven door René Gompers
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland